Hotnow

Snapchatistä lapsille sopimaton versio - jatkossa voit koristella kasvojesi lisäksi myös rinnat tai peniksen!

22.04.2017 21:00

Suosittu aikuisviihdesivusto Pornhub on ilmoittanut käynnistävänsä oman versionsa Snapchatista. Snäppi on tullut tunnetuksi filttereistään, joilla itselleen voi laittaa vaikka kukkaseppeleen.

TrickPics-niminen palvelu antaa käyttäjilleen mahdollisuuden "koristella kuvat rinnoista ja sukuelimistä  valikoimalla 3D-animaatioita, jotka tekevät NSFW-kuvista välittömästi SFW-kuvia" selitetään lehdistötiedotteessa. Toisin sanoen, sovellus tarjoaa hauskoja suodattimia alastonkuviin, joita käyttäjät voivat sitten jakaa vaikkapa rakastajiensa kanssa. 

Joitakin esimerkkejä suodattimista ovat Hand Solo, Trouser Snake ja Dick-in-a-Box, jotka soveltuvat peniskuvien naamiointiin. Sen sijaan Big Blimpin, Knock Knockers ja Mile Highs -suodattimet soveltuvat erinomaisesti rinnoille.

– Selfiet ovat digitaalisen ajan omakuva. On myös poseerauksia, jotka ovat lähes synonyymeja selfielle... kuten duckface, kylpyhuoneposeeraus, pakolliset kuntosalikuvat, ja riippumatta siitä, moniko asian haluaa myöntää, alastonkuvat, selittää Pornhubin Corey Price:

– Meidän fanimme saavat nyt jakaa seksikkäitä selfieitä, joissa on juju. 

Väittävät turvalliseksi

Pornhubin sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Pornhub vakuuttaa, että ihmisten alastonkuvat ovat turvassa ulkopuolisten silmiltä. TrickPics-palvelun kautta ei voi myöskään suoraan julkaista kuvia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, vaan na latautuvat puhelimen valokuvakirjastoon. Näin ollen käyttäjä ei voi vahingossa jakaa alastonkuviaan viidensadan Facebook-kaverinsa kanssa.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!