fbq
Hotnow
24.04.2019 20:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Sitä saa mitä tilaa! Seksikkään vapaaottelijan bikinikuvauksissa tumputtanut häirikkö sai elämänsä opetuksen!
Hotnow
24.04.2019 20:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Mies sai ansionsa mukaan häirittyään seksikkään vapaaottelijan bikinikuvauksia erittäin hävyttömällä tavalla. 

Tilanteen huomannut kamppailija Joyce Vieira sai miehen kiinni itse teosta rannalla Rio de Janeirossa, ja antoi tuta vihansa.

- Katsoin hänen suuntaansa ja hänen shortsinsa olivat nilkoissa. Hän seisoi polulla, jossa kulkee jatkuvasti ihmisiä, mukaan lukien lapsia. Hänen erektionsa oli selvästi havaittavissa ja hän voihki ja ääntelehti! 

Puhe ei auttanut! 

Vieira ei epäröinyt puuttua tilanteeseen. Ensiksi nainen yritti puhua Josenei Viana Ferreiralle, 26, mutta kun puhe ei tehonnut, hän kävi mieheen käsiksi. Opetuksen annettuaan Joyce teki miehestä ilmoituksen poliisille.

Ferreira kiisti teon. Hän kertoi poliisille, ettei hän ollut masturboinut vaan virtsannut rannalla. Hänet vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

- Tunnen olevani voimaton! Hän tulee olemaan samassa kaupungissa kuin minä, ja kuka tietää, osuuko hän samoihin paikkoihin. Olen saanut lukemattoman määrän viestejä naisilta, jotka sanoivat, etteivät he ole tehneet vastaavissa tilanteissa ilmoitusta, koska he tietävät, että tekijät pääsevät vapaaksi. Mielestäni rangaistuksen tällaisissa tapauksissa pitäisi olle kovempi.

Useita kamppailulajeja osaava Vieira julkaisee säännöllisesti videoita intensiivisistä harjoituksistaan ja otteluistaan.

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »