Katso videot!

Sitä saa mitä tilaa! Seksikkään vapaaottelijan bikinikuvauksissa tumputtanut häirikkö sai elämänsä opetuksen!

Hotnow | 24.04.2019 20:01

Mies sai ansionsa mukaan häirittyään seksikkään vapaaottelijan bikinikuvauksia erittäin hävyttömällä tavalla. 

Tilanteen huomannut kamppailija Joyce Vieira sai miehen kiinni itse teosta rannalla Rio de Janeirossa, ja antoi tuta vihansa.

- Katsoin hänen suuntaansa ja hänen shortsinsa olivat nilkoissa. Hän seisoi polulla, jossa kulkee jatkuvasti ihmisiä, mukaan lukien lapsia. Hänen erektionsa oli selvästi havaittavissa ja hän voihki ja ääntelehti! 

Puhe ei auttanut! 

Vieira ei epäröinyt puuttua tilanteeseen. Ensiksi nainen yritti puhua Josenei Viana Ferreiralle, 26, mutta kun puhe ei tehonnut, hän kävi mieheen käsiksi. Opetuksen annettuaan Joyce teki miehestä ilmoituksen poliisille.

Ferreira kiisti teon. Hän kertoi poliisille, ettei hän ollut masturboinut vaan virtsannut rannalla. Hänet vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

- Tunnen olevani voimaton! Hän tulee olemaan samassa kaupungissa kuin minä, ja kuka tietää, osuuko hän samoihin paikkoihin. Olen saanut lukemattoman määrän viestejä naisilta, jotka sanoivat, etteivät he ole tehneet vastaavissa tilanteissa ilmoitusta, koska he tietävät, että tekijät pääsevät vapaaksi. Mielestäni rangaistuksen tällaisissa tapauksissa pitäisi olle kovempi.

Useita kamppailulajeja osaava Vieira julkaisee säännöllisesti videoita intensiivisistä harjoituksistaan ja otteluistaan.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Big Brotherista häädetty Pippa paljastaa – heille olisi antanut nimeämispisteet: ”Tietty teema koko jutulle – ei ole oleellista näyttää ihmisille osana yhteiskuntaa”

Katso video!

Himot roihahtivat laulaja Aki Samulin maatilalla: Kyösti meni ladon seinän läpi ja sai Tiinan paksuksi!

Katso video!

Miika, 47, jätti jo hyvästit rakkailleen – salama iski kesken metsästysreissun: Luulin, että minulla on neljä minuuttia elinaikaa

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!