Sisäpiiriläinen paljastaa, millaista vip-seksikutsuilla on: naiset tekevät aloitteen!

Hotnow | 14.06.2017 21:01

Seksijuhlista puhuttaessa monen mieleen ilmestyy likainen, hämyinen kellari, jossa keski-ikäiset miehet jahtaavat nuorempia naisia. New Yorkissa asuva toimittaja, Meagan Drillinger, kertoo kuitenkin, millaista Manhattanin eksklusiivisissa seksijuhlissa todella on.

– Osallistuin ensimmäisille kutsuille viisi vuotta sitten. Sen oli tarkoitus olla kertaluontoinen juttu, mutta siitä tulikin elämäntapa, hän kertoo.

– Julkinen seksi on aivan oma juttunsa, ja jos et ole aiemmin harrastanut sitä, voi se olla todella pelottavaa. Oikeasti se on kuitenkin kaikkea muuta.

Meaganin ensimmäiset juhlat olivat Behind Closed Doors -yrityksen järjestämät ja niihin hyväksyttiin ainoastaan kutsuvieraita. Pareille tilaisuus maksaa 200 dollaria ja sinkkunaisille summasta puolet. Sinkkumiehiä juhliin ei kaivata. Raha ei kuitenkaan ole ainoa kriteeri. Jokaisen halukkaan osallistujan tulee lähettää valokuvalla varustettu hakemus. Alle 45-vuotiaita juhlissa näkee harvoin ja vieraiksi hyväksytään ainoastaan suhteellisen viehättäviä henkilöitä.

Alastomuus pakollista

Mikäli kutsun saa, tulee sen yhteydessä pitkä lista ohjeita ja sääntöjä siitä, miten juhlissa tulee toimia ja mikä on sallittua.

– Seksiä ei ole pakko harrastaa, mutta leikkihuoneeseen päästäksesi sinun tulee olla alasti, kirjoitettiin Meaghanin saamassa sähköpostissa.

Ilmeisesti vieraat saavat harrastaa seksiä kumppaninsa tai muiden vieraiden kanssa. He saavat harrastaa ryhmä- tai sooloseksiä tai vain seurata sivusta. Lähes kaikki on sallittua, kunhan asiaa kysyy ensin. Yksi sääntö on, että miehet eivät saa lähestyä naisia. Aloitteen tekee aina nainen. 

"Uteliaisuus ei tee perverssiksi"

Sijainti oli Meaganin mukaan hieno ja juhlat muistuttivat mitä tahansa muita VIP-tilaisuuksia. Tarjolla oli viiniä ja juustoja. Ainoa poikkeus oli, että televisiossa pyöri pornoa. Seksi sai alkunsa huoneen takaosassa sijaitsevasta näköeristetystä alueesta, eli Leikkihuoneesta, mutta illan mittaan juhlat levisivät koko saliin.

– Kyseessä on kuin mikä tahansa muukin klubi, joka on omistettu tietylle toiminnalle. Tämä toiminta vain sattuu olemaan seksiä. Se ei sovi kaikille, sanoo Meaghan kokemuksestaan:

– Mutta on tärkeää muistaa, että se, että olet utelias seksiä kohtaan, ei tee sinusta perverssiä tai kummajaista. Uteliaisuus ja seikkailunhalu nostavat seksin uusiin ulottuvuuksiin.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!