Hotnow

Siinä olikin Jeesuksella pelastamista! Cardi B:n ja Offsetin liitto kärsi pettämisestä - apu löytyi kirkon suunnalta

10.12.2019 11:47

Cardi B:n ja Offsetin avioliittoon on mahtunut ylä- ja alamäkiä. Offset tunnusti pettäneensä ja ero seurasi vuonna 2018. Sittemmin he ovat onnistuneet selvittämään ongelmansa, mutta se vaati paljon puhumista ja myös pappien apua. 

- Kun suhteemme ajautui ongelmiin, kun hän petti minua ja niin edespäin, päätin pysyä hänen kanssaan ja jatkaa työskentelyä hänen kanssaan. Moni suuttui minulle. Moni nainen tuntui olevan pettynyt minuun, Cardi B kertoo Voguen haastattelussa.

Päätös yhdessä pysymisestä ei ollut helppo. Räppärin mukaan etenkin sosiaalinen media on loi hänelle muutenkin vaikeassa tilanteessa turhia paineita.

- Kaikki sosiaalisessa mediassa käyttäytyvät kuin heidän oma suhteensa olisi täydellinen. Minusta se on hullua. Ympärilläni on paljon naisia ja he puhuvat aina siitä, että vaikka he kuinka rakastavat miestään, ei tämä ole taloudellisesti vakaassa asemassa, tai että tämän äiti on hankala, tai että seksi ei ole enää yhtä hyvää. Kaikilla on ongelmansa.

Anteeksianto

Migos-räppari pyysi julkisesti anteeksi vaimoltaan. Cardi myöntää, että suhteen uudelleenrakentaminen oli pitkä prosessi, johon tarvittiin myös ulkopuolisten apua.

- Minä uskon anteeksiantoon. Minä ja mieheni rukoilimme sen puolesta. Luonamme kävi pappeja. Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, että tämä on me vastaan maailma.

Nainen vakuuttaa, että riidat on nyt puitu ja sovittu. Seuraavalla kerralla hän ei kuitenkaan välttämättä olisi yhtä anteeksiantava.

- Minulle yksiavioisuus on ainoa oikea tie. Hakkaan sinut, jos petät minua.

Lähde: Vogue

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!