Hotnow

Seksologin luottotuoksu on omaa luokkaansa: vagina-parfyymi "saa miehet parveilemaan" naisen ympärillä!

26.08.2019 22:01

Hajuvesi on osa monen naisen laittautumista, mutta seksologi Shan Boodramin luottotuoksu on aivan omaa luokkaansa. Kun Boodram lähtee illanviettoon, hän sipaisee dekolteelleen emättimensä nesteitä, jotka saavat miehet "parveilemaan" hänen ympärillään.

Boodram jakaa erikoisen kauneusvinkkinsä uudessa kirjassaan The Game of Desire. Boodram neuvoo naisia pesemään kädet ja sen jälkeen käyttämään sormen emättimessä. Sen jälkeen sormea voi hieroa kaulalle, solisluulle ja ranteisiin.

– Emättimen eritteet, erityisesti ovulaation aikaan, voivat toimia silloin, kun kaipaat ylimääräistä itseluottamusta, Boodram kertoo.

Boodram sanoo käyttäneensä tekniikkaa "lukuisia kertoja" kymmenen viime vuoden aikana. Hän myöntää silti, ettei tuoksun teholle ole varsinaista tieteellistä pohjaa.

– Riippumatta siitä, tekevätkö emättimen feromonit naisesta todella vastustamattoman vaiko eivät, se, että luulet sen toimivan, tekee sinusta rohkeamman ja itsevarmemman. Joka kerta, kun käytän kikkaa, tunnen olevani lumottu jumalatar, jolla on herkullinen salaisuus.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!