Hotnow

Seksiterapeutti kertoo: Näistä syistä vastaanotolleni tullaan

24.10.2019 11:05

Australialalainen seksiterapeutti Pauline Ryeland tapaa vastaanotollaan paljon pareja, joilla on ongelmia makuuhuoneessa. Vaikka moni tuntee olevansa yksin ongelmiensa kanssa, Ryelandin mukaan valtaosa asiakkaistaan kamppailee samojen haasteiden kanssa. 

Ryeland sanoo, että useimmin käsiteltyjä aiheita hänen vastaanotollaan ovat ongelmat libidon tai erektion kanssa.

- Naisten pääasiallinen huolenaihe on alhainen libido. Toinen on, että he eivät koe orgasmeja kuin enintään satunnaisesti. Miehillä ykkönen on erektio, joko sen menettäminen, vaikeus ylläpitää sitä, tai ennenaikainen siemensyöksy, Ryeland luettelee News.com.au-lehdessä.

Suorituspaineita

Ryelandin mukaan syy sekä miesten että naisten ongelmiin löytyy usein oman pään sisältä. Hän sanoo, että moni suhtautuu seksiin suorittamisena. Silloin siitä tulee nautinnollisen kokemuksen sijaan stressaava askare.

- Mies toivoo, ettei hän menetä erektiotaan. Nainen murehtii siitä, saavuttaako hän orgasmin. Tämä lisää paineita. Ihmiset ovat liian kiireisiä suorittamaan seksiä sen sijaan, että he kokisivat sen. Kakki on niin päämääräsuuntautunutta.

Hän neuvoo asiakkaitaan opettelemaan erilaisen lähestymistavan seksiin. 

- Opetan ihmisiä pääsemään ulos oman pään sisältä ja takaisin vartaloonsa. Kun lakkaat keskittymästä tuloksiin, kuten orgasmiin, seksuaalienergia pääsee virtaamaan paljon paremmin ja luonnollisemmin. 

Lähde: News.com.au

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!