Seksiterapeutti: Avoin suhde kannattaa!

Hotnow | 11.03.2020 21:33

Kanadalainen seksi- ja parisuhdeterapeutti Susan Wenzel on ollut onnellisesti yhdessä miehensä, Denysin, kanssa vuosia. Silti hän viettää paljon aikaa rakastajansa, baarimestari Richardin kanssa. Wenzel ei petä aviomiestään; he elävät avoimessa liitossa. 

– Olen onnellisempi kuin koskaan, Wenzel, 40, hehkuttaa New York Postin haastattelussa.

Hän on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan, A Happy Life in an Open Relationship: The Essential Guide to a Healthy and Fulfilling Nonmonogamous Love Life. Wenzel toivoo kirjan auttavan heitä, jotka ovat halukkaita kokeilemaan avointa suhdetta. Wenzel itse uskoo, että miljoonat ihmiset olisivat onnellisempia avoimessa suhteessa.

– Yleensä yksi kumppani ei pysty tyydyttämään kaikkia tarpeitamme. Uskomus, että yhden henkilön pitäisi pystyä siihen, on ainakin osasyy siihen, miksi avioeroluvut ovat niin korkeat länsimaissa, hän kirjoittaa kirjassaan.

Eri ääni kellossa

Aina Wenzel ei ajatellut samalla tavalla. Kun Denys ensimmäisen kerran ilmaisi halunsa harrastaa seksiä muiden naisten kanssa, tuli se vaimolle "täytenä shokkina". Hän potkaisi miehen ulos. 

– Tunsin saavani paniikkikohtauksen. Minua huimasi ja mietin, että näinkö unta, kahden lapsen äiti kuvailee.

Wenzel päätti kuitenkin hyödyntää terapeutin taitojaan myös omassa parisuhteessaan. Pikku hiljaa hän ymmärsi, että mustasukkaisuuden ja hylätyksi tulemisen pelon taustalla olivat hänet omat lapsuuden traumansa.

Sen jälkeen, kun suhde on muuttunut avoimeksi, Wenzelillä on ollut seitsemän seksikumppania ja Denysillä noin kymmenen. Avioliiton ulkopuolisissa suhteissa Wenzel on päässyt tutkailemaan omaa biseksuaalisuuttaan ja kokeilemaan BDSM:ää.

– Denys on kokeillut rajua seksiä, mutta hän ei pitänyt siitä, nainen selittää.

Wenzel tietää, ettei moniavioisuus sovi kaikille, mutta omalla kohdallaan hän kokee sen olevan oikea polku. Vaikka mustasukkaisuutta ja rakastumisiakin on tullut vastaan, aviopari on selvinnyt kaikesta puhumalla.

– Sillä, mitä teemme muiden ihmisten kanssa, ei ole väliä. Itse asiassa minulle tuottaa iloa nähdä hänet onnellisena muissa suhteissa.

Lähde: YouTube, New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Latela-tosi-tv-sarjan tähti Lauri Huttunen vaihtoi alaa: Paloin loppuun työelämässä!

Nina Mikkonen levytti suomalaishitin hieman ennen Big Brotherin alkua – tältä se kuulostaa!

Katso video!

30 kiloa laihtunut Sanna Kiiski otti riskin: Kaikki oli sen arvoista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!