Hyppää pääsisältöön
Seksiä kannattaa harrastaa jo ennen illallista.

Seksiterapeutin neuvo: Harrasta seksiä ennen illallista!

Seksiä kannattaa harrastaa ainakin kerran viikossa, ja mielellään ennen illallista, neuvoo seksiterapeutti Stephen Snyder.

Vastoin monien naistenlehtien ohjeita, Snyder kokee, ettei seksiä kannata aikatauluttaa kiireisessäkään arjessa. Love Worth Making -kirjan kirjoittaja uskoo, ettei seksin harrastamista ole syytä pakottaa.

– Aikatauluttaminen on hyvä asia, mutta älä aikatauluta seksiä. Sinun pitäisi varata aikaa, jolloin olette yhdessä alasti, tai lähes alasti sängyssä, hän neuvoo:

– Jos sitten haluatte harrastaa seksiä, hyvä niin, mutta tärkeintä on varata sänkyyn yhteistä aikaa, jolloin ette tee mitään muuta.

Sen sanottuaan Snyder muistuttaa, että seksiä kannattaisi harrastaa vähintään kerran viikossa:

– Jokainen pari on erilainen, mutta valtaosaan pareista pätee, että jos seksiä ei harrasta vähintään kerran viikossa, on vaarana, että menetätte eroottisen yhteyden.

Illallinen väsyttää

Usein kuulee neuvoja siitä, että libidosta voi huolehtia lempeä nostattavien ruokien avulla. Esimerkiksi oistereita pidetään afrodisiakkina. Syder ei kuitenkaan usko tällaisiin väitteisiin.

– Suurin muutos, jonka pari voi tehdä ruokavalionsa suhteen parantaakseen seksielämääsnä, on harrastaa seksiä ennen kuin menette illalliselle, Snyder vakuuttaa:

– Liian moni pari menee ulos, he juovat viiniä, he syövät itsensä täyteen, ja kotiin saapuessaan he haluavat vain nukahtaa. Harrastakaa seksiä ennen kuin lähdette ulos, jotta voitte sen jälkeen juhlia asiaa illallisella.

Lähde: LifeHacker


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!