Seksirobotti Samantha pelasti miehen avioliiton - nuken kehittänyt Sergi pelkää nyt miesrobottien syntyä: "Olisin mustasukkainen!"

14.04.2018 20:30

Seksirobottien valmistaja Sergi Santos uskoo ihmismäisten seksilelujensa pelastaneen avioliittonsa. Hän myöntää olevansa huolissaan siitä, miten miespuolisten robottien valmistaminen vaikuttaa hänen liittoonsa.

Santosin mukaan seksinukke on avain intohimon säilyttämiseen suhteessa. Santosin kehittämä Samantha-nukke tarjoaa miehelle seksuaalista tyydytystä silloin, kun hänen vaimonsa, Maritsa Kissamitaki, ei ole sillä tuulella.

– Mies haluaa tuntea, että nainen haluaa epätoivoisesti seksiä hänen kanssaan, Santos selittää:

– Tarvitsen seksiä sellaisina hetkinä päivän aikana, jolloin vaimoni ei sitä halua, ja minä totesin, että seksi särkee useita suhteita synkronoimisen vaikeuden vuoksi, enkä minä haluaisi sellaista painosta avioliittooni.

Nyt Santos, joka aikoo seuraavaksi rakentaa asiakkailleen miespuolisen seksirobotin, myöntää, että hän miettii, miten käänteinen tilanne saattaisi vaikuttaa hänen liittoonsa.

– Luulen, että olisin mustasukkainen, jos hän alkaisi käyttää miespuolista seksirobottia, Santos myöntää:

– Jos huomaisin, että vaimoni pitää nukesta niin paljon enemmän kuin minusta, ettei hän halua minua, hakisin eroa. 

Kissamitaki on kiinnostunut kokeilemaan tulevaa robottia:

– Minusta ajatus miesrobotin rakentamisesta on mielenkiintoinen... En tiedä, käyttäisinkö sitä henkilökohtaisesti. Luultavasti, uteliaisuudesta.

The Huffington Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!