Hotnow

Seksirobotissa on nyt "koko perheelle sopiva" ominaisuus - raivo repesi: "Syvästi vahingollista!"

19.07.2018 18:02

Seksirobotti on saanut ohjelmoinnissa upouuden "perhetilan", jonka ansiosta se voi viettää aikaa myös muiden perheenjäsenten kuin isän seurassa. Akateemikot ovat tyrmänneet uuden ominaisuuden, jonka he sanovat olevan hyvin "syvästi vahingollinen" lapsille.

Kiistelty Samantha-nukke tuli myyntiin viime syksynä, jolloin se nähtiin myös Iso-Britannian televisiossa. Samanthan omistaja, Aarran Lee Wright, 36, esiintyi nukkensa kanssa This Morning-ohjelmassa.

Wright myönsi juontajille, että hän antaa lastensa leikkiä Samanthan kanssa. Hän ylisti Samanthan niin kutsuttua "perhetilaa", joka rajoittaa nuken tuhmia puheita. Wright selitti, että sen ansiosta hänen 3- ja 5-vuotiaat lapsensa voivat leikkiä ja katsoa televisiota Samanthan kanssa. Ilmeisesti Wrightin vaimo tukee miestään ja suhtautuu nukkeen kuin perheenjäseneen.

Ymmärrettävästi akateemikot ovat kuitenkin olleet huolissaan ajatuksesta, että seksinukke sopisi koko perheen leluksi. Ryhmä etiikan ja kulttuurin professoreita De Montfort University-yliopistosta on kutsunut uutta ominaisuutta vahingolliseksi.

– Lapset jäljittelevät koneita, jos he kasvavat niiden seurassa. Tytär kasvaa ja ajattelee, että tämä tapahtui, koska äiti ei ollut tarpeeksi kaunis. "Olenkohan minä," he miettivät, sanoo professori Kathleen Richardson:

– He oppivat, että naiset ovat olemassa vain tiettyihin käyttötarkoituksiin. Sitten he alkavat käyttää sitä mallina siitä, miten heidän tulee käyttäytyä intiimissä vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Tämä on syvästi vahingollista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Eriskummallinen pilailija jätti vanhoja televisioita kuisteille Virginiassa!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!