Katso kuvat!
Elina Tervo

Seksipommi Elina Tervo paljastelee jälleen somessa niin kuumana, että häntä pyydettiin saunaan: ”Namut tissit” - katso kuvat!

11.01.2019 19:40

Maailmanmatkaaja Elina Tervon sosiaalisen median tilit ovat täynnä aurinkoa, hiekkarantoja ja toinen toistaan eksoottisempia lomakohteita. Niiden rinnalla fanit saavat lähes päivä toisensa jälkeen ihailla Elinan rohkeita bikinikuvia, eikä tämä viikko ole ollut poikkeus. 

Elina viihtyy parhaillaan Kolumbiassa, jossa hellesää on kohdellut bikinikaunotarta hyvin. Tuoreissa kuvissa Elina viittaa siihen, että antoisa rantaelämä on ollut rauhallista. 

Lue lisää: Oho, Elina Tervo jättää lopullisesti Suomen! Etsi maan, jossa haluaa asua: "Se on ainoa paikka, joka tuntuu kodilta"

Valokuvassa Elina poseeraa istualleen. Yläviistosta napattu otos kuitenkin korostaa naisen muotoja, jonka vuoksi pääosassa säteilee rantamaiseman sijasta Elinan naiselliset muodot. Kyseessä on todellinen sivutissi. 

Kuten arvata saattaa, kommentointi on liekehtinyt kuumasta kuvasta. Elinaa pyydetään jopa saunomaan!

Löytyy niiden joukosta myös kommentti: Namut tissit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slurps 😋🥰 #coconut #coconutwater #lover #beachgirl #bikini #tulumbeach #tulum #mexico 🥥❣️

Henkilön Elina Tervo (@elinatervo) jakama julkaisu


LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!