Hotnow

Seksilelujen testaaja kokeili miespuolista seksinukkea - katso video!

29.04.2018 22:30

Venus O'Hara on testannut seksileluja ammatillisesti jo viimeiset viisi vuotta. Hän on kokeillut yli 400 lelua ja saanut paljon orgasmeja. Jatkuvasti kehittyvän teknologian uusin suosikki ovat realistiset seksinuket. Miehet ovat jo ihastuneet silikonista valmistettuihin naisiin, jotka edustavat juuri heidän makuunsa räätälöityä naisvarataloa.

– Seksinukke ei ole pelkkä seksilelu, se on ennemminkin ihmisen korvike, totesi O'Hara.

Nukke täytyi itse koota

BBC-kanava pyysi O'Haraa testaamaan vielä markkinoilla suhteellisen harvinaisen, miespuolisen seksinuken tulevaa Sex Robots and Us -dokumenttia varten. Niinpä O'Hara tilasi "Stevenin" kotiinsa kokeiltavaksi.

– En ollut uskoa silmiäni, kun näin laatikon koon. Se oli kuin pahvinen ruumisarkku. Ja minun täytyi itse koota Steven-seksinukke, hän kuvailee ensikohtaamistaan nuken kanssa.

Liian suuri penis

Seuraava asia, mihin O'Hara kiinnitti huomiota, oli Stevenin valtava penis.

– Se oli aivan liian suuri, hän kritisoi.

Onneksi asiakas pystyy vaihtamaan falloksen itselleen sopivaan, ja juuri niin Venus teki. Hän valitsi henkilökohtaisesta kokoelmastaan pienemmän, kaarevan dildon, joka sopi hänen omiin tarpeisiinsa paremmin. Sitten hän kiipesi nuken päälle ja käynnisti kokeilun.

– Katsoin alas, kohti silikoni-rakastajaani. Hän tuijotti vakaasti kattoon, vailla minkäänlaista ilmettä. Oli kuin harrastaisin seksiä henkilön kanssa, joka ei yksinkertaisesti ole minusta kiinnostunut, nainen kuvaili:

– En voinut olla miettimättä, miten outoa tämä oli. Jouduin muistuttamaan itselleni, että tein tämän televisiota varten. Kuitenkaan edes ajatus 15 minuutin kuuluisuudesta ei riittänyt tuomaan minulle orgasmia.

Ei stimuloi klitorista

Yltääkseen kliimaksiin, Venus selitti joutuneensa sulkemaan silmänsä ja keskittymään fantasiointiin. Lisäksi hän stimuloi itse klitoristaan. Lopulta orgasmi koitti. Täyttä arvosanaa Steven ei Venukselta saa.

– Miespuolinen seksinukke ei koskaan olisi yhtä suosittu kuin pupuvibraattori, joka on edelleen maailman myydyin naisten seksilelu. Lisäksi useimmat naiset tarvitsevat klitoriksen stimulointia saavuttaakseen orgasmin, eivätkä Stevenin kaltaiset nuket nykyisellään kykene tarjoamaan sitä, nainen toteaa:

– En usko, että seksinuket tulevat korvaamaan todellisia miehiä aivan pian.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!