Seksikysely paljastaa: Söpöyshöpöyslässytys sammuttaa halut!

Hotnow | 03.03.2020 20:30

On hyvin yksilöllistä, mistä kukakin syttyy makuuhuoneessa. Superdrug Online Doctorin kyselyn perusteella kuitenkin vaikuttaa siltä, että tuhmat puheet tehoavat valtaosaan ihmisistä.

Ainakin seitsemän kymmenestä osallistujasta on kuluneen vuoden aikana kokeillut tuhmien puhumista makuuhuoneessa. 29 prosenttia osallistujista myöntää tekevänsä niin jokaisen seksuaalisen kohtaamisen aikana. Kyselystä selviää myös, että usein tuhmia puhuvat ovat keskimäärin tyytyväisempiä seksielämänsä laatuun.

Sisällöllä on kuitenkin merkitystä. Seksiin liittyvien pyyntöjen ja toiveiden ilmaiseminen on valtaosan mielestä seksikästä. Suuri osa vastaajista kuulee myös mieluusti kohteliaisuuksia ulkonäöstään tai osaamisestaan. Sen sijan hellittelynimet jakavat mielipiteitä rajusti. Valtaosa vastaajista kokee, että kaikenlainen nimittely, etenkin halventava sellainen, sammuttaa heidän halunsa. Toisaalta nimittely myös vetoaa yllättävän moneen vastaajaan.  

33 prosenttia vastaajista väittää, ettei mikään lause ole saanut heidän halujaan sammumaan sängyssä. Epävarmassa tilanteessa lienee silti turvallisinta pitäytyä voihkimisessa, jota 44 prosenttia vastaajista pitää kiihottavimpana ääntelynä.

Lähde: Superdrug Online DoctorThe Sun

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!