Hyppää pääsisältöön
Seksivalmentaja arvioi parien suoritukset makuuhuoneessa

Seksikriitikko arvioi suorituksesi makuuhuoneessa!

Kenneth Play vierailee ihmisten makuuhuoneissa katselemassa, kun parit harrastavat seksiä.

Play on ammatiltaan seksivalmentaja, jonka tavoitteena on maksimoida pariskuntien toisilleen tuottama mielihyvä. Toisin sanoen mies kyläilee parien makuuhuoneissa arvostelemassa näiden suorituksen sängyssä. Hän myös laskuttaa kolmen tai neljän tunnin sessiosta 1000 dollaria, eli 928 euroa. 

New Yorkissa asuva entinen fitness-alan ammattilainen aloitti seksivalmentajana pari vuotta sitten. Tähän mennessä hänen apuaan on pyytänyt viitisenkymmentä paria muun muassa  Costa Ricasta, Italiasta ja Perusta.

Play haluaa tehdä seksuaalikasvatuksesta "yhtä helposti saatavilla olevaa kuin porno". Juuri tämän takia hän haluaa vierailla henkilökohtaisesti ihmisten kodeissa.

– Tajusin, että kaikki eivät tunne oloaan mukavaksi ryhmässä. Jotkut haluavat enemmän hienovaraisuutta ja yksityisyyttä, hän selittää ideansa taustoja.

– Koska olen taustaltani personal trainer 10 vuoden ajalta, tiesin, miten henkilökohtainen valmennus toimii, vaikka tässä on pikemminkin kyse kahden henkilön valmentamisesta.

Opastaa kädestä pitäen

Istunnoissaan hän pyrkii auttamaan ihmisiä "saamaan seksuaalista itseluottamusta, kokemaan enemmän iloa ja ruokkimaan syvempää läheisyyttä". Aluksi kaikki kolme osapuolta istuvat keskustelemaan parin seksielämästä ja mahdollisista ongelmista sängyssä. Tämän jälkeen istunto siirtyy makuuhuoneeseen, jossa Play opastaa pariskuntia lähes kädestä pitäen.

Istunnon lopussa seuraa puolen tunnin suullinen arviointi, jossa Play antaa asiantuntijalausuntonsa siitä, mitä parien tulisi, tai ei tulisi tehdä, ja missä heillä on parannettavaa.

Lähde: The Independent


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!