Seksikäs somettaja Billie Beever kärsii koronan aiheuttamasta asiakaskadosta: Työskentelen kriittisellä alalla!

Hotnow | 10.05.2020 22:03

Kevään vaikeassa taloustilanteessa monet ihmiset ovat jääneet vaille töitä. Ilmeisesti heidän joukkoonsa lukeutuu australialainen sosiaalisen median vaikuttaja ja seksialan ammattilainen. Billie Beever viihdyttää fanejaan rohkeilla kuvilla muun muassa Instagramissa, jossa hänellä on 114 000 seuraajaa. Viime aikoina Beever on kuitenkin harmittellut asiakaskatoa aikuisille tarkoitetulla OnlyFans-tilillään.

Beever julkaisi hiljattain TikTokissa tunteellisen videon, jossa hän kertoi fanien kaikonneen hänen sivultaan. Nainen selittää videolla, jota on katsottu yli 12 000 kertaa, että OnlyFans on tähän saakka ollut hänen pääasiallinen tulonlähteensä. Beever sanoo seuraajien vähenemisen tarkoittavan, ettei hänellä ole kohta enää varaa maksaa vuokraansa.

– Minäkin kuulun kriittisten alojen henkilöstöön. Tämä on vaikeaa aikaa kaikille, myös seksityöntekijöille, nainen päivittelee videolla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE BEEVER (@billiebeever) on

"Ei muita lahjoja"

Gold Coastilla asuva Beever, 27, elättää itsensä verkkosivustolla, joka laskuttaa käyttäjiä valokuvista ja videoista, jotka ovat yleensä sisällöltään varsin rohkeita.

– Ei minulla ole muita lahjoja. En osaa tanssia, en osaa laulaa, nainen harmittelee.

Hän lisää, että sosiaalisen etäisyyden harjoittaminen on tehnyt myös monista muista seksialan töistä mahdottomia.

– Ja vaikka palaisin takaisin työelämään, mitä minun olisi muka tarkoitus tehdä? Työskennellä strippiklubilla? Nekin ovat kiinni, hän jatkaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE BEEVER (@billiebeever) on

Sympatiat kortilla

Vaikka ei ole aivan selvää, miksi hänen asiakkaansa ovat kaikonneet, Beever sanoo toivovansa, että maailmantilanne palaisi mahdollisimman nopeasti ennalleen, jotta ihmiset alkaisivat jälleen käyttämään maksullista sivua.

Vaikka fanien joukosta löytyi ymmärrystä Beeverin hankalalle tilanteelle, kaikilta ei ole herunut naiselle sympatiaa. Beever joutui poistamaan videonsa TikTokista, kun hänelle alkoi tulvia loukkaavaa palautetta. Australialaisessa Not Here To Make Friends-podcastissa Beeveriä kehotettiin tekemään mieluummin "jotain hyvää yhteiskunnan puolesta".

– En haluaisi nauttia vahingoniloisesti jonkun toisen epäonnesta, mutta olen iloinen, että olet vihdoin ymmärtänyt, ettei sinulla ole lahjoja, juontaja Carla Bignasca tylytti.

Hän lisäsi, ettei työ tekevältä lopu.

– Tervetuloa kaikkien meidän muiden joukkoon. Mene täyttämään kaupan hyllyjä ja tee jotain hyvää yhteiskunnan puolesta.

Beever ei ymmärrä, miksi hänen ammattiinsa kuuluu niin paljon vihapuhetta. Hän myöntää olenvansa "lopen kyllästynyt" kuuntelemaan solvauksia.

–  Se, että olen aikuisviihdeteollisuudessa, ei tarkoita, että olisin huonompi ihminen kuin sinä, hän lataa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE BEEVER (@billiebeever) on

Bignascan kritiikki ei ole täysin vailla pohjaa, sillä lukuisat somepersoonat ovat palanneet esimerkiksi sairaanhoitoalalle pandemian alettua. Mirror uutisoi hiljattain Game of Thrones-tähti Michael Condronista, joka ryhtyi markettikeketju Asdan kuljettajaksi.

– Tällaisena aikana joka ihmisellä on oma roolinsa. Nyt jos koskaan ihmisten on aika oppia arvostamaan kovaa työtä tekeviä. Minä luulen, että supermarketeissa työskenteleviä ihmisiä on tavattu pitää itsestäänselvyytenä, 42-vuotias näyttelijä kommentoi.

Lähde: Perth NowMirror, Instagram

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!