fbq
Hotnow
21.09.2018 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Wednesday Martin on kirjailija ja seksiguru.
Seksiguru paljastaa: Naimisissa olevat leidit nauttivat naisten välisistä orgioista!
Hotnow
21.09.2018 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Wednesday Martin nousi julkisuuteen vuonna 2015, kun hän kuvaili Primates of Park Avenue-kirjassaan Upper East Sidella asuvien varakkaiden naisten sosiaalista elämää. Sittemmin naimisissa oleva neljän lapsen äiti on vakiinnuttanut itsensä suosituksi amerikkalaiseksi seksiguruksi.

Uudessa kirjassaan, Untrue: Why Nearly Everything We Believe About Women, Lust and Infidelity Is Wrong and How the New Science Can Set Us Free, Martin purkaa sitä harhaluuloa, että naimisissa olevien naisten libido on olematon, ja että vain miehet haluavat nautintoa ja jännitystä makuuhuoneessa.

Martinin kirjassa on ei-fiktiivisiä tarinoita useista naisista eri puolilta maailmaa, jotka eivät sovi uskollisen vaimon stereotypiaan. Yhdessä luvussa hän keskittyy Manhattanilla asuvaan perheeseen, johon kuuluu aviomiehen, vaimon ja heidän lastensa lisäksi vaimon rakastaja. 

– Naapurit viittaavat Timiin, Lilyyn ja Rickiin "niinä orgia-tyyppeinä", hän kuvailee.

Vaikka perinteisesti ajatellaan, että miehillä on biologinen tarve levittää siementään, Martinin mukaan useat tutkimukset viittaavat siihen, että myös naiset etsivät useampia kumppaneita, koska "se antoi heille mahdollisuuden... tarkastella, kenen sperma on tervein". Eikä kyse ole pelkästään lisääntymisestä; Martinin mukaan naiset haluavat nautintoa aivan yhtä paljon kuin miehetkin.

Hän kertoo kirjassaan yöstä, jona hän vieraili Skirt Club-yökerhossa, joka järjestää yksinomaa naisille suunnattuja villejä juhlia. Hän kertoo nähneensä, miten naiset nuolivat suolaa tequila-shotteja varten toistensa alastomilta vartaloilta. Hän todisti kahdeksan naisen orgioita, joissa harrastettiin seksiä "kaikissa mahdollisissa asennoissa". Kyseiset naiset olivat pääasiassa naimisissa olevia heteroita.

– Odotan innolla päivää, jolloin vaimo ottaa harha-askeleen avioliitossaan ja ihmiset sanovat: "Mitä sitten odotit? Sellaisia naiset ovat," hän toteaa:

– Joskus naiset haluavat vain seksiä.

Lähde: New York Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »