Seksiasiantuntijalla on lahjaidea pareille.

Seksiekspertin joululahjavinkki: Anna vaimolle lupa pettää!

07.11.2019 22:35

Joulu lähestyy ja moni pähkäilee jälleen kuumeisesti, mitä ostaa kumppanille lahjaksi. Amerikkalainen seksiasiantuntija on paljastanut oman mielipiteensä siitä, millainen on pariskuntien täydellinen joululahja ja mikä parasta, se on vieläpä täysin ilmainen. Aivan kaikkien makuun se ei silti ole. Wednesday Martinin mukaan jokaisen parisuhteessa elävän tulisi tänä jouluna harkita pettämisluvan antamista kumppanilleen.

– Monet asiantuntijat uskovat, että yksiavioisuus on tiukempi naisille kuin miehille. Anna tänä jouluna vaimoillesi mahdollisuus tehdä jotain, mitä hän todella haluaa. Jotain todella jännittävää. Anna hänelle kulkulupa, Martin selittää Mirror-lehden mukaan.

Hän ehdottaa, että molemmat saisivat harrastaa seksiä suhteen ulkopuolisen henkilön kanssa, ilman seuraamuksia. Nainen uskoo, että "yksimielinen ei-monogamia" voisi olla avain kuihtuneen avioliiton pelastamiseen. Hänen mielestään pettämiskortti voisi olla toimiva vaihtoehto avioerolle liitossa, jossa kipinä on sammunut. Se voisi Martinin mukaan "pysäyttää hävityksen polun" ja pitkällä aikavälillä parantaa suhteen laatua makuuhuoneen ulkopuolella.

Lähde: Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!