fbq
Hotnow
18.12.2019 22:46
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Seksi
Seksibloggaaja vinkkaa: Näin saat naisen syttymään joka kerta!
Hotnow
18.12.2019 22:46
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Seksibloggaaja Nadia Bokodyn mukaan monet miehet "navigoivat rikkinäisen kompassin kanssa", kun kyse on naisen nautinnosta. Australialaisen seksiasiantuntijan mukaan naisen saa kuitenkin syttymään, kunhan taitaa oikeat niksit.

- Ymmärryksemme naisten halusta on pysynyt suurilta osin kyseenalaistamattomana. Yleinen käsitys on, että naisten kiihottuminen toimii samalla tavalla kuin miesten. Uudet tutkimukset kuitenkin osoittavat, että olemme olleet eksyksissä, bloggaaja kirjoittaa News.co.au:ssa.

Bokodyn mukaan naisen halut kumpuavat aivoista.

- Tiedämme, että emätin on suorassa yhteydessä aivoihimme ja päinvastoin.

Keep it simple

Bokody kirjoittaa, että pienet teot saavat naisen oikealle tuulelle.

- Jos olet mies, joka haluaa päästä tänä iltana pukille, sinun täytyy tehdä asioita, jotka alentavat kumppanisi stressitasoa. Himmeä valaistus, rauhallinen musiikki, hieronta ja nauraminen laskevat kaikki todistetusti kortisolia. 

Hän kehottaa miehiä aloittamaan esileikin jo päivällä ja rakentamaan jännitystä päivän mittaan.

- Sen sijaan, että pyytäisit häntä hakemaan vessapaperia matkalla kotiin, lähetä hänelle seksikkäitä tekstiviestejä, joissa kehut sitä, miltä hän näytti aamulla.

Hänen mukaansa Fifty Shades Of Grey todistaa, että seksuaalisen jännityksen luominen vetoaa naisiin.

- Kukaan ei väitä, että Fifty Shades Of Grey-sarja oli hienostunutta kirjallisuutta. Mauttomasta kirjoitustyylistä huolimatta kirja myytiin loppuun maailmanlaajuisesti. Yksi Fifty Shades-ilmiötä selittävä tekijä on se, että tarina keskittyy luomaan melkein sietämätöntä odotusta ennen päähenkilöiden seksuaalisia kohtaamisia.

News.co.au

Tilaa Seiskan uutiskirje! »