Hyppää pääsisältöön
Yksiavioisuus ei ole luonnollista, uskoo seksibloggaaja.

Seksibloggaaja Nadian blogiteksti kuohuttaa - pitää avioliittoa idioottien ratkaisuna: "Ihmisen ei ole luonnollista harrastaa seksiä aina saman ihmisen kansssa!"

Australialaisen suhdebloggaaja Nadia Bakodiaisin mielestä avioliitto on idiootteja varten. Hänen mukaansa ihmisiä ei tarkoitettu yksiavioisuuteen.

SheSaid-blogia pitävä nainen jakaa usein polemiikkia herättäviä mielipiteitään parisuhdeasioista. Aiemmin hän on muun muassa julistanut katkaisevansa välit kaikkiin hänen ystäviinsä, jotka hankkivat lapsia. Nyt 34-vuotias, joka on aikaisemmin ollut itse naimisissa, kirjoittaa, että yksiavioisuus sotii ihmisten dna:ta vastaan. Hän uskoo, että vaikka ihmisillä on kyky muodostaa mielekkäitä ja monimutkaisia suhteita toisiinsa, ei pitkään kestävä uskollisuus ole ihmiselle luontaista.

– Ei ole luonnollista harrastaa seksiä saman ihmisen kanssa uudelleen ja uudelleen, Nadia toteaa:

– Kun omat henkilökohtaiset mielipiteet asetetaan sivuun, ihmissuhdetutkimukset osoittavat ylivoimaisesti, että vaikka kuinka yrittäisimme, meitä ei yksinkertaisesti ole rakennettu pysymään yhdestä yhden ihmisen kanssa läpi elämämme. 

Nadia myöntää olevansa tällä hetkellä itse yksiavioisessa suhteessa. Avioliittoon hän ei kuitenkaan usko, sillä hän kokee käsitteen vanhanaikaiseksi:

– Uskon yhä rakkauteen, mutta en sakramenttiin, joka juurtuu lähtökohtana toisen ihmisen "omistaminen", hän teilaa:

– Sinulla on suurempi mahdollisuus kuolla lento-onnettomuudessa, kuin pysyä yhdessä jonkun sellaisen kanssa, joka ei hairahda.

Avioliiton sijaan Nadia suosittelee ihmisiä omaksumaan esimerkiksi moniavioisen suhdemallin, avoimen liiton, tai pitäytymään ikisinkkuna.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!