Skip to main content
Huippukiva

Seiskan ja Huippukivan joulukalenteri: luukku 6 – tämä peppulelu viihdyttää itsenäisyyspäivänäkin - terveiset mäkikotka Matti Nykäseltä!

Ho, ho, ho! Ihanaa joulukuuta kaikille - Seiskan ja Huippukivan pikkutuhma joulukalenteri on vihdoin avautunut. 

24 päivän ajan te, rakkaat lukijat, saatte nauttia joka päivä vaihtuvista tarjouksista Huippukivan verkkokaupassa. Unohda itsenäisyyspäivän vastaanotto ja joulurauhan julistus - surffaile itsellesi ja kumppanillesi iloa pidemmäksi aikaa!

Jokaisen tuotteen esittelee tuttu, julkisuudesta tuttu kasvo. Ttällä kertaa niin amatööreille kuin ammattilaisillekkin soveltuvan iloplugin puolesta puhuu koko kansan Matti Nykänen

Toisen luukun takaa löytyy iloplugi eli pupputappi, muikealla 30 % alennuksella! 

KYLLÄ JOKAISELLA TÄYTYY OLLA KUNNON PANO.. EIKUN 

Iloplugi toimii niin amatööreille, kuin ammattilaisillekin. Mahtava kartiomainen muoto levittää peppureikää juuri sopivasti, enemmän tai vähemmän, edes- takaisin, tai vain paikoillaan leväten. 

VINKKI: Extrailoa anaalitapista saa, kun sujauttaa vibraluodin sen pohjassa olevaan aukkoon! Suosittelemmekin, että nappaat Iloplugin kaveriksi jo heti alussa vesipohjaista liukuvoidetta ja värähtelevän pikkuvibran, niin saat peppuiloittelustasi heti maksimaalisen nautinnon!

TUTUSTU JA NAUTI HUIPPUKIVAN VERKKOKAUPASSA! 

iloplug


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!