Huippukiva

Seiskan ja Huippukivan joulukalenteri: luukku 17 - räppäri Maria Monde uuden dildolelunsa lumoissa!

Hotnow | 17.12.2017 11:37

Ho, ho, ho! Ihanaa joulukuuta kaikille - Seiskan ja Huippukivan pikkutuhma joulukalenteri on käynnissä. 

24 päivän ajan te, rakkaat lukijat, saatte nauttia joka päivä vaihtuvista tarjouksista Huippukivan verkkokaupassa. Unohda itsenäisyyspäivän vastaanotto ja joulurauhan julistus - surffaile itsellesi ja kumppanillesi iloa pidemmäksi aikaa!

17. luukun takaa löytyy joka miehen käsivenus, huokealla 30 prosentin alennuksella! Löytyy videolta myös räppäri Maria Monde ja hänen uusi seksilelunsa - varsin villeissä tunnelmissa! 

Upea pikkudaami käteen vedettäväksi! 

Sievä pikkudaami piristää aina päivääsi! Tämä paikoillaan istuva käsivenus rentouttaa ja virkistää, vapauttaa fiilikset ja jännityksen. Pehmeä ja realistisen tuntuinen keinoiho kietoutuu miehisyytesi ympärille kuin aito tavara ja voit itse säädellä puristusvoimaa, sekä nopeutta. Terhakat pikku rinnat ja antava pimppi, avonaiset reidet ja pitkät hiukset. Ota siitä vaan!

Käsivenus-masturbaattori on realistista, ihonväristä TPR materiaalia, joka kestää hyvin käytössä ja tuottaa iloa uudelleen ja uudelleen. Lisää leikkiin mukaan liukuvoidetta, niin luisto on taattu! Nalkuttamaton daamisi on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä.

TUTUSTU JA NAUTI HUIPPUKIVAN VERKKOKAUPASSA!

käsivenus

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:huippukiva
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä – kohuministeri teki kolme rikettä minuutissa!

Katso video!

Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!