Hyppää pääsisältöön
Orgasmeja on useammanlaisia.

Se ei ole tarua: näillä vinkeillä saavutat G-pisteen orgasmin!

Emättimen orgasmin sanotaan olevan voimakkaampi ja syvempi, kuin klitoriksen kautta saavutettu orgasmi. 

Useimpien tutkimusten mukaan kuitenkin vain noin 20 tai 30 prosenttia naisista onnistuu niitä saamaan. Vuonna 2014 tehty tutkimus jopa väitti emätinorgasmin olevan pelkkää tarua.

G-pisteen stimuloimisella arvellaan olevan yhteys harvinaiseen emätinorgasmiin. Women's Health päätti tarjota vinkit, joiden avulla naisilla on parhaat mahdollisuudet onnistua löytämään tuo tarunhohtoinen orgasmi.

Aloita itsetutkiskelusta

Jokaisen naisen ensimmäinen tehtävä on selvittää, mikä hänestä tuntuu hyvältä. Mikäli tähtäimessä on emättimen kautta saavutettava orgasmi, on syytä paikantaa G-piste, joka sijaitsee emättimen etuseinämässä.

– Sen sijaan, että keskityt loppuhuipennukseen, keskity niihin tuntemuksiin, joita minäkin hetkenä tunnet, neuvoo seksiterapeutti Emily Deayala.

Stimuloi

Hyvä verenkierto antaa paremmat mahdollisuudet myös orgasmille. Vuonna 2011 Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan todettiin, että naiset, joiden sykeiskujen välillä oli suurempaa aikaerovaihtelua, oli myös suurempi mahdollisuus kokea orgasmi. Suuntaa siis jo ennen petipuuhia lenkkipolulle, äläkä missään nimessä laiminlyö esileikkiä.

Etsi oikea kulma

Emätinorgasmissa on ennen kaikkea kyse oikean kulman löytämisestä. Tietyissä asennoissa, kuten naisen ollessa päällä, orgasmin saaminen on todennäköisempää. Tässä asennossa voit itse ohjata nopeutta ja syvyyttä löytääksesi juuri sen yhdistelmän, mikä tuntuu sinusta parhaalta.

Käytä leluja

Asiantuntijat neuvovat käyttämään esimerkiksi pareille suunnattuja vempeleitä, jotka tuovat puuhaan entistä enemmän nautintoa. Monet lelut on varta vasten suunniteltu stimuloimaan G-pistettä.

Lähde: Women's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!