Sarjavamppi Gwenethillä on kokemusta yli sadasta pettäjämiehestä: "Uskottomuus kulkee suvussa"

Hotnow | 25.12.2019 07:06

Nainen, jolla on ollut suhteita yli sadan varatun miehen kanssa, selittää kumppaniensa uskottomuutta "pettäjägeenillä". Sarja-rakastajatar uskoo, että uskottomuus siirtyy sukupolvelta toiselle. 

Gweneth Lee väittää, että hänellä on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana seksisuhteita yli sadan naimisissa olevan miehen kanssa. 47-vuotias lontoolaisnainen paljastaa, että kolme neljäsosaa hänen seksikumppaneistaan tulee perheistä, joissa on ollut uskottomuutta.

– Uskottomuus kulkee suvussa. Pettäjien pojat ja tyttäret eivät pelkää vanhempiensa paheksuntaa, koska he tietävät myös näiden olleen uskottomia, Lee selittää Mirrorin haastattelussa.

Hän käyttää esimerkkinä varakasta pankkiiria, jota hän on tapaillut hetken aikaa.

– Hänen äitinsä on ollut naimisissa kolme kertaa. Varttuessaan hän näki äitinsä tapailevan useita miehiä ja se vaikutti aikuisiällä hänen omaan käyttäytymiseensä. Hänen äitinsä on tietoinen siitä, että poika pettää vaimoaan. He ovat päättäneet pitää asian yhteisenä salaisuutenaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing you a cozy Holiday weekend.

A post shared by Gweneth Lee (@gwenslist) on

Myös äidiltä tyttärelle

Gweneth alkoi tapailla naimisissa olevia miehiä oman aviomiehensä kuoleman jälkeen. Myös monet hänen naispuolisista ystävistään pettävät kumppaneitaan ja Gweneth huomauttaa, että myös heidän äitinsä ovat olleet uskottomia omissa suhteissaan.

– Äidit kertovat heille omista salasuhteistaan. He juoruavat niistä keskenään. Joissain tapauksissa äidit jakavat vinkkejä, kuinka he pitävät omat suhteensa salassa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!