Hotnow

Säpinää kannen alla -sarjan tähti paljastaa: Näin rikkaat miehet pettävät luksusjahdeilla!

06.08.2018 21:34

Kenelläpä mijonäärillä ei olisi luksusjahtia? Sen lisäksi, että ne tarjoavat mahdollisuuden nauttia aurinkomatkoista hulppealla tavalla, ne ovat myös väline rikkaille pettäjille. Säpinää kannen alla -sarjan Brooke Laughton paljastaa joutuneensa monesti todistamaan asiakkaidensa lipsuvaa moraalia.

Tapaavat  vaimoilta salaa prostituoituja

Laughton, joka työskentelee maailman upeimmilla jahdeilla, myöntää, että hänen on usein unohdettava oma arvomaailmansa tehdäkseen asiakkaansa onnelliseksi. Laughton nostaa esimerkiksi matkan Cannesin elokuvajuhlille kaksi vuotta sitten. Erään aluksen miehet lähettivät vaimonsa maihin shoppailemaan, jotta he voisivat kutsua jahdille prostituoituja.

– Meidän [henkilökunnan] oli oltava radioyhteydessä maihin, jotta prostituoidut saataisiin poistumaan ennen vaimojen paluuta, Laughton, 27, muistelee:

– Niinpä minulla oli 20 minuuttia aikaa vaihtaa kaikki lakanat ja hankkiutua eroon kaikesta todistusaineistosta, kuten kondomeista. Se on ällöttävä. Se on todella ällöttävää.

Kaksi eri sisustusta

Sarjan luoja Mark Cronin vahvistaa, että aluksilla on usein kaksi eri sisustusta riippuen siitä, tuleeko mukaan vaimo vai rakastaja:

– On tavallista, että henkilökunta järjestelee kaiken uudelleen vierailujen välillä; poista valokuvia ja vaihtaa päiväpeitot, koska vaimon maku ei ole samanlainen kuin rakastajattaren.

Laughtonille se on tuttua puuhaa:

– Se on kaikkein kamalinta. Sinun täytyy katsoa toisaalle. Sillä on hintansa. 

Maksavat hiljaisuudesta

Samalla alalla työskentelevä Ursula Ebinger muistuttaa, että asiakkaiden moraalisesti arveluttaviin toiveisiin mukautumisella on kuitenkin hyvä palkka.

– Eräänä viikonloppuna alukselle tuli mies ja hänen vaimonsa, sekä heidän kaksi pientä lastaan, kuvailee Ebinger, 22. 

– Seuraavana viikonloppuna sama mies saapui paikalle kolmen prostituoidun kanssa. Hän katsoo minuun ja minä häneen. "Mikä on se hinta, joka salassapidosta täytyy maksaa?" Hän antoi minulle 2 500 dollarin tipin yhdeltä päivältä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!