Hyppää pääsisältöön
Seksi johtaa raskauteen.

Säännöllinen seksi preppaa kehon raskauteen!

Yllätys, yllätys, seksi voi johtaa raskauteen. Säännöllinen seksi voi parantaa raskaaksi tulemisen todennäköisyyksiä, vahvistaa tutkimus. Indianan yliopiston tutkimuksen mukaan seksin harrastaminen säännöllisesti vaikuttaa kehon immuunijärjestelmään, lisäten raskauden mahdollisuutta.

Tutkimuksessa tarkasteltiin 30 naista, jotka noudattivat samankaltaisia elintapoja. Ainoa poikkeus oli heidän seksielämänsä. Puolet osallistujista harrasti seksiä säännöllisesti ja puolet pidättäytyi seksistä. Ensimmäiseen ryhmään kuuluneet naiset käyttivät ehkäisyä, sillä he eivät yrittäneet tulla raskaaksi. Silti, tulokset osoittivat, että seksi aiheutti naisten immuunijärjestelmässä muutoksia, jotka vaikuttivat positiivisesti heidän hedelmällisyyteensä. Sen sijaan seksistä pidättäytyvillä naisilla muutoksia ei havaittu.

Seksiä 48 tunnin välein

Saattaa kuulostaa itsestäänselvältä, mutta seksin määrä voi vaikuttaa raskauden todennäköisyyteen, komppaa hedelmällisyysasiantuntija Victoria Walker.

– Pariskunnat, jotka harrastavat seksiä pari kertaa viikossa, tulevat todennäköisemmin raskaaksi kuin vain kerran viikossa seksiä harrastavat parit. Tämä johtuu siitä, että miehen siemennesteen määrä ja laatu alkavat heikentyä, jos ne säilyvät kehossa yli kolme päivää, Walker sanoo:

– Tutkimukset ovat osoittaneet, että paras tapa säilyttää sperman laatu hyvänä, on harrastaa seksiä 48 tunnin välein. En kuitenkaan suosittele pareja ottamaan asiasta liikaa paineita, tai seksi alkaa tuntua työltä. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!