Hotnow

River Viiperin pullotus alushousukuvassa häkellyttää Instagramissa: "Taivas maan päällä"

14.05.2020 21:15

Suomalaissyntyistä miesmallia River Viiperiä, 28, epäillään espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä. Seiskan paparazzi on viime aikoina bongannut Riverin Suomessa, sillä hän on paennut pahoinpitelykohua äitinsä luo Espooseen.

 Paljastavat paparazzikuvat seiskassa! Pahoinpitelystä epäilty River Viiperi pakeni Suomeen äitinsä luo!

River julkaisi keskiviikkona (13.5.) näyttävän alusvaatekuvan itsestään Instagramissa. Huomio kiinnittyykin heti boksereihin, tai suoraan sanottuna pullotukseen Riverin boksereissa.

- Hyvää keskiviikkoa kaikille, kuvatekstissä lukee.

- Eikös munakoisoja pitäisi säilyttää jääkaapissa, eräs seuraaja kommentoi.

- Taivas maan päällä, toinen seuraaja ihastelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on

River Viiperi on artikkelin julkaisun jälkeen poistanut kyseisen pullotuskuvan."

Kohumalli

Barcelonalainen Jessica ja Ibizalla syntynyt River ovat Espanjassa isoja julkkisnimiä, jotka nauttivat valtaisaa suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Paikallinen media on jo vuosia seurannut tunnetun mallipariskunnan tekemisiä.

River seurusteli glamour-malli Paris Hiltonin, 39, kanssa vuosina 2012-2014, minkä takia hänestä tuli erittäin tunnettu maailmanlaajuisesti. Tuolloin mies kuvattiin usein jollain tavalla kaunottaresta kiinnipitäen kirjaimellisesti. 

Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

River on tulisuutensa takia ollut usein ongelmissa naisystäviensä kanssa. Hän jäi kameralle kiinni kahdesti väkivaltaisesta käytöksestä vuonna 2013, kun hän ensin työnsi Parisin fania voimakkaasti Cannesissa toukokuussa.

Myöhemmin samana vuonna hän raivosi Parisin miespuoliselle fanille Los Angelesin LAX -lentokentällä. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!