Hyppää pääsisältöön
Mies kuoli seksin aikana.

Ranskalaismies kuoli sydänkohtaukseen seksin aikana - oikeus katsoi työtapaturmaksi!

Oikeus on katsonut ranskalainen yrityksen olevan vastuussa työntekijän seksin aikana tapahtuneesta kuolemasta. Asiasta uutisoi BBC.

Mies, joka tunnetaan julkisuudessa nimellä Xavier X, työskenteli insinöörinä rautatieyritys TSO:lle. Vuonna 2013 hän oli työmatkalla, kun hän sai sydänkohtauksen seksipuuhien aikana. 

Työnantajan mukaan kyseessä oli "avioliiton ulkopuolinen suhde ventovieraan kanssa". Yhtiö riitautti sairausvakuutuksen tarjoajan päätöksen siitä, että kyseessä oli työtapaturma. Yritys painotti, ettei mies ollut suorittamassa työtehtäviä vieraillessaan naispuolisen henkilön hotellihuoneessa.

"Normaalia elämää"

Vakuutuksen tarjoaja puolusti kantaansa toteamalla, että salasuhteet ovat normaalia toimintaa "siinä missä suihkussa käyminen tai ateriointikin". Oikeus yhtyi tähän näkemykseen. Ranskan lain mukaan työnantaja on vastuussa kaikista työmatkan aikana sattuneista onnettomuuksista. Pariisin tuomioistuin katsoi, että miehen kuolema oli työtapaturma ja että hänen perheensä on oikeutettu korvauksiin.

Lähde: BBC

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!