Hotnow

Ranskalaismies kuoli sydänkohtaukseen seksin aikana - oikeus katsoi työtapaturmaksi!

12.09.2019 11:05

Oikeus on katsonut ranskalainen yrityksen olevan vastuussa työntekijän seksin aikana tapahtuneesta kuolemasta. Asiasta uutisoi BBC.

Mies, joka tunnetaan julkisuudessa nimellä Xavier X, työskenteli insinöörinä rautatieyritys TSO:lle. Vuonna 2013 hän oli työmatkalla, kun hän sai sydänkohtauksen seksipuuhien aikana. 

Työnantajan mukaan kyseessä oli "avioliiton ulkopuolinen suhde ventovieraan kanssa". Yhtiö riitautti sairausvakuutuksen tarjoajan päätöksen siitä, että kyseessä oli työtapaturma. Yritys painotti, ettei mies ollut suorittamassa työtehtäviä vieraillessaan naispuolisen henkilön hotellihuoneessa.

"Normaalia elämää"

Vakuutuksen tarjoaja puolusti kantaansa toteamalla, että salasuhteet ovat normaalia toimintaa "siinä missä suihkussa käyminen tai ateriointikin". Oikeus yhtyi tähän näkemykseen. Ranskan lain mukaan työnantaja on vastuussa kaikista työmatkan aikana sattuneista onnettomuuksista. Pariisin tuomioistuin katsoi, että miehen kuolema oli työtapaturma ja että hänen perheensä on oikeutettu korvauksiin.

Lähde: BBC

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!