fbq
Hotnow
11.05.2020 22:02
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, All Over Press, The Mirror
frenchy
Ranskalainen BB-tähti Frenchy Morgan bongattiin Malibussa - narubikinit jättävät hyvin vähän tilaa mielikuvitukselle!
Hotnow
11.05.2020 22:02
Teksti: Anter Yasa|Kuvat: Seiskan toimitus, All Over Press, The Mirror

Ranskalaislähtöisen, nykyisin Yhdysvalloissa asuvan Big Brother -tähti Angelique "Frenchy" Morganin, 44, bikinit ovat melko antavaa sorttia, ainakin uusien paparazzikuvien perusteella. Malibun rannalta bongatun tosi-tv staran yläosa hädin tuskin peittää mitään.

- Tykkään näyttää uniikilta, anime-nukelta ja maagisen täydelliseltä, Frenchy kommentoi The Mirror -lehdelle tammikuussa. 

Morgan1

Lue myös: Suomalainen povipommi Milla Regina tekee aikuisviihdettä - Katso kuumat kuvat!

Howard TV:stä tuttu

Angelique Morgan, joka tunnetaan myös nimellä Frenchy tai Frenchy Morgan, on ollut monessa mukana. Hänet tunnetaan parhaiten realitysarjoista, kuten Howard TV: ssä (2007-2008) ja VH1:n todellisuusohjelmissa Rock of Love 2, Rock of Love: Charm School (molemmat 2008) ja I Love Money 2 (2009).

Morgan 2

Kroppa kuin Barbinukella! Äärimmäisen tiimalasivartalon omaava Alena Omovyychin enkelimäisessä alusasussa – kaunottaren kuva herättää syntisiä ajatuksia!

Ex-strippari

Ennen tv-julkisuutta Frenchy teki toisinaan stripparin hommia. Hänet on nähty aina välillä myös Playboy TV:n ohjelmistossa. Julkisuuden iso pyörä pyörähti vuonna 2014, kun hän otti osaa Celebrity Big Brother -sarjaan. 

Morga 3
Morgan 4

Lue myös: Como: Peppumissi Crista Jaatinen tekee eroottista sisältöä kuukausitilaajille

Onko hän sama nainen?

Ennen kymmeniä läpikäytyjä kauneusleikkauksia Frenchyä ei ole tunnistaa samaksi henkilöksi. Leikkaukset paitsi näkyvät, niin ovat tehneet myös ison loven lompakkoon. Pelkästään rintavarustukseen on hänen omien sanojensa mukaan palanut yli 20 000 euroa!

Parikymppisenä hän näytti todella erilaiselta. Alla olevassa, 1990-luvun lopulla otetussa kuvassa Frenchy näytti tuiki tavalliselta naapurin tytöltä.

Renchy
Tilaa Seiskan uutiskirje! »