Onneton pari.

Rakastelu päättyi kiusallisesti - lue tunnustukset tosielämästä!

22.07.2019 20:33

Sängyssä ihmiset ovat intiimissä ja haavoittuvassa asemassa. Seksi voi olla joko mahtavaa tai kamalaa. Redditin käyttäjät ovat innostuneet jakamaan kumppaniensa tekemiä asioita, jotka latistivat tunnelman täysin.

Auts! 

Ilmeisesti joku oli kertonut hänelle, että miehet rakastavat sitä, kun heidän pallejaan läpsitään. Hän läimi niitä sormenpäillään niin ahkerasti, että kaaduin kumoon, enkä kyennyt sen jälkeen hetkeen liikkumaan.

Tyttöystäväni taivutti munani kaksinkerroin ja voi että se sattui. Hän oli utelias sen suhteen, miltä se minusta tuntui.

Myös naiset olivat joutuneet kokemaan kivuliaita yllätyksiä sängyssä.

Hän yritti anaaliseksiä ilman liukastetta tai mitään.

Henkiset arvet

Nainen kertoi minulle, että olimme hänen hiljattain kuolleen isänsä sängyssä.

Hän kurotti ylitseni ja tarttui sängynpäädyssään olevaan laatikkoon ja näytti sen sisällön minulle: neula ja pieni, nahkanauhaan ripustettu lasipullo. Sitten hän sanoi haluavansa ottaa vertani pulloon ja kantaa sitä kaulassaan. 

Yliopistoaikoina meillä oli soittolista, jota kuuntelimme seksin aikana. Kerran poikaystäväni oli vahingossa lisännyt kappaleita listalle ja saimme kuunnella Super Mario Brothersin teknoversioita. Emme kyenneet naurultamme jatkamaan.

Tapailin muutaman kuukauden ajan tyttöä, joka tapasi huutaa sängyssä villisti, kuin huono pornotähti, aivan helvetin kovaa...En nauttinut siitä. Ajattelin, että hän ei kyllä huijaa ketään sillä tiedän, etten ole niin hyvä.

Lähde: Men's HealthReddit

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!