Vain Seiskassa!

Pyöreät pakarat salilta ja kirurgilta - uskoisitko, että näillä Suomen Miss Bum Bum -finalisteilla on ikäeroa vuosikymmen? Katso!

Hotnow | 15.06.2017 09:29

Samaan aikaan kun aito ja alkuperäinen Miss Bum Bum -kilpailu on käynnissä Brasiliassa viimeisen kerran, aloitettiin Suomessa vasta ensimmäisen kerran etsiä maamme edustavinta pyllyä.

Miss Bum Bum laittaa pillit pussiin: tässä ovat Brasilian kuolatuimmat peput viimeistä kertaa - kuvat!

Finaaliin on yltänyt kolme kaunotarta: 19-vuotias Julia, 33-vuotias Tanja ja 18-vuotias Crista. Kurvikas trio kuvattiin paahtavassa kesähelteessä Villa Upinniemen upeissa rannikkomaisemissa Kirkkonummella.

Jestas, mitä mahtipeppuja: upeat Suomen Miss Bum Bum -finalistit stringeissä - kuvat!

Ei rajoituksia! 

Miss Bum Bum Finland -kilpailussa iällä, koolla tai pituudella ei ole mitään väliä, kunhan kurvit ovat kohdallaan. Tärkein kriteeri on pyöreä peppu. Kilpailun tuomaristoa ei sinänsä kiinnosta miten se on hankittu: salilla, synnyinlahjana, tai muilla tavoin.

Tamperelainen Julia on saanut kurvikkat muotonsa synnyinlahjana, vaikka vaaleaverikkö onkin hionut kurvejaan myös kuntosalilla.

– Olen fitness-valmennuksessa, mutta en aio kisata vielä muutamaan vuoteen. Haluan antaa kroppani kehittyä vielä täysin luonnollisesti ja rauhassa, nainen kertoo. 

Crista on puolestaan saanut muotonsa Liettuassa laitetuilla implanteilla.

Läheiset kannustavat

Kilpailun edetessä naisia on karissut kilpailusta yksi toisensa jälkeen. Pitkän kisatien aikana perheen ja läheisten tuki on ollut finaalikolmikolle tärkeää.

– Miksi tämä olisi yhtään sen erilaisempaa kuin muihin missikisoihin osallistuminen? Tässä etsitään parasta peppua, ja meillä kaikilla on kurviemme ansiosta mahdollisuus voittaa, naiset summaavat.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:SEISKAn toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavenettiin leikkauksella!”

Katso video!

Paljastava video julki! Pekka Haavisto törttöili liikenteessä – kohuministeri teki kolme rikettä minuutissa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!