Hyppää pääsisältöön

Puuttuuko makuuhuoneestasi seksityyny? Tämä apuväline voi mullistaa seksielämäsi - katso video!

"Seksityyny" on uusi apuväline, joka lupaa mullistaa pariskuntien seksielämän. Kyseessä on napakka tyyny, joka on muotoiltu kaltevaksi "rampiksi". Lukuisat ihmiset ovat innostuneet seksin aikana käytettävistä tyynyistä.

Seksiterapeutti Debra Lainon mukaan seksityyny auttaa oikean seksiasennon löytämistä. Kun kalteva tyyny asetetaan naisen alle, nousee lantio kulmaan, joka mahdollistaa miehen työntymisen syvemmälle. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos kumppanin miehuus vähemmän kookas. Kallistunut asento voi auttaa myös silloin, jos penis tai dildo tuntuu osuvan emättimeen epämiellyttässä kulmassa. Kulman muuttaminen voi myös tehdä seksistä miellyttävämpää alaselän kivuista kärsivälle. Koira-asennossa tyyny puolestaan vie naisen painon pois polvilta ja käsiltä.

Tyynyä on saatavilla useassa eri koossa ja muodossa, riippuen käyttäjän henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Laino uskoo, että kyseessä on hyvä sijoitus pareille, jotka ovat kohdanneet yllä mainittuja ongelmia. Toki tyyny sopii myös jokaiselle, joka haluaa kokeilla jotain uutta makuuhuoneessa.

– Helpointa lienee ostaa yksi ja katsoa, pidättekö siitä, Laino sanoo.

Useat eri valmistajat ovat ottaneet seksityynyt valikoimaansa. Muun muassa Humphrey Pilllows ja Liberator Jaz Positioning Pillow ovat suosittuja.

Lähde: Women's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!