Hotnow
Katso videot!

Puuttuuko makuuhuoneestasi seksityyny? Tämä apuväline voi mullistaa seksielämäsi - katso video!

18.05.2018 18:55

"Seksityyny" on uusi apuväline, joka lupaa mullistaa pariskuntien seksielämän. Kyseessä on napakka tyyny, joka on muotoiltu kaltevaksi "rampiksi". Lukuisat ihmiset ovat innostuneet seksin aikana käytettävistä tyynyistä.

Seksiterapeutti Debra Lainon mukaan seksityyny auttaa oikean seksiasennon löytämistä. Kun kalteva tyyny asetetaan naisen alle, nousee lantio kulmaan, joka mahdollistaa miehen työntymisen syvemmälle. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos kumppanin miehuus vähemmän kookas. Kallistunut asento voi auttaa myös silloin, jos penis tai dildo tuntuu osuvan emättimeen epämiellyttässä kulmassa. Kulman muuttaminen voi myös tehdä seksistä miellyttävämpää alaselän kivuista kärsivälle. Koira-asennossa tyyny puolestaan vie naisen painon pois polvilta ja käsiltä.

Tyynyä on saatavilla useassa eri koossa ja muodossa, riippuen käyttäjän henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Laino uskoo, että kyseessä on hyvä sijoitus pareille, jotka ovat kohdanneet yllä mainittuja ongelmia. Toki tyyny sopii myös jokaiselle, joka haluaa kokeilla jotain uutta makuuhuoneessa.

– Helpointa lienee ostaa yksi ja katsoa, pidättekö siitä, Laino sanoo.

Useat eri valmistajat ovat ottaneet seksityynyt valikoimaansa. Muun muassa Humphrey Pilllows ja Liberator Jaz Positioning Pillow ovat suosittuja.

Lähde: Women's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Romutransu Markus Kuotesaho paljastaa vaatekertansa rahallisen arvon: "Tämä hame maksoi 40 senttiä" - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!