Hotnow

Punapäisillä miehillä enemmän seksiä kuin koskaan!

22.10.2018 21:02

Tuoreen tutkimuksen mukaan punapäisillä miehillä on enemmän seksiä kuin koskaan, ja asiasta käynee kiittäminen prinssi Harrya ja Ed Sheerania.

Casumo.comin tilaaman tutkimuksen mukaan punakutristen julkkisten näkyvyys heijastuu myös kansan seksielämään. Yksi viidestä punahiuksisesta nuoresta miehestä sanoo nauttineensa paremmasta onnesta naisten kanssa sen jälkeen, kun Shape of You -laulaja nousi julkisuuteen. Myös häitään hiljattain viettänyt prinssi Harry, sekä näyttelijät Ewan McGregor ja Damien Lewis ovat osaltaan edistäneet punatukkaisten miesten asemaa makuuhuoneissa.

Punaisten hiusten suosiosta eivät nauti ainoastaan miehet. Julkkisnaiset, kuten Isla Fisher ja Emma Stone ovat lisänneet punahiuksisten naisten suosiota.

– Ei ole yllättävää, että punapäät saavat enemmän huomiota kuin aiempina vuosina, sanoo casumo.comin tiedottaja:

– Kun on kysymys punaisesta tukasta, mitä räiskyvämpi, sitä parempi.

"Punainen tarkoittaa intohimoa"

Punapäiden seksimenestykselle on olemassa myös tieteellistä tukea. Hamburgissa tehdyn tutkimuksen mukaan punahiuksiset naiset nauttivat aktiivisemmasta seksielämästä kuin brunetit ja blondit. Psykologi Christine Baumanns uskoo asian selittyvän sillä, että "punainen tarkoittaa intohimoa".

–  Kun mies näkee punapään, hän ajattelee kohdanneensa naisen, joka ei kiertele ja kaartele, ja menee seksissä suoraan asiaan, Baumanns selittää.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!