Pumpattavat tissit! Transnainen Ivana voi suurentaa rintojaan kuin ilmapalloja: "Tavoitteenani olisi M-kuppi"

10.06.2019 19:01

Ivana Vladislava, 27, aloitti hormonihoidot 11-vuotiaana. Hän on käyttänyt tuhansia euroja plastiikkakirurgiaan, tavoitteenaan näyttää mahdollisimman naiselliselta ja täydelliseltä. Ivanalle on tehty kahdeksan rasvaimua, sekä otsan ja leuan hionta.

Hänen nenänsä on leikattu viidesti. Toimenpiteisiin lukeutuu myös leikkaus, jossa hänelle laitettiin G-kupin rintaimplantit. Valitettavasti ne aiheuttivat vakavan infektion.

- Se oli kamalaa. Neljä kuukautta leikkauksen jälkeen minut kiidätettiin sairaalaan, koska minulla oli verenmyrkytys. He havaitsivat implantissani hengenvaarallisen bakteerin, joten implantti poistettiin. Vuoden ajan minulla oli yksi suuri rinta ja toinen puoli oli aivan litteä, kun säästin rahaa uuteen leikkaukseen.

"Ilmapallot"

Berliinistä kotoisin oleva kaunotar on yksi maailman ensimmäisistä henkilöistä, jolle on laitettu täytettävät rintaimplantit. Tissejä voi suurentaa suolaliuoksella, jopa kuppikokoon P.

- Pistän neulan sisään rinnan sivusta ja täytän sen suolaliuoksella, kuin vesi-ilmapallon konsanaan. Tällä hetkellä ne on täytetty J-kupin kokoon, mutta tavoitteena on M-kuppi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on

 

Itseluottamusta

Ivanan uusilla rinnoilla on hintaa noin 14 600 euroa, ja nainen uskoo sijoituksen olleen kannatava.

- Nyt kun minulla on uudet rinnat, tunnen oloni paljon paremmaksi. Voin vihdoin kulkea ulkona kärsimättä epävarmuudesta ja kivuista.

Hän haluaaikin muistuttaa naisia siitä, miten tärkeää on tehdä taustatutkimusta ennen suuria leikkauksia. Pelottavasta kokemuksestaan huolimatta Ivana ei ole valmis luopumaan plastiikkakirurgiasta. Ulkonäköprojekti on vielä kesken. 

- Ulkonäköni perustuu muoviseen nukkeen, koska haluan näyttää mahdollisimman täydelliseltä. Muovi on vahvaa, eikä se mene rikki. Ajattelen itsestäni samalla tavalla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) on

Lähde: Mirror

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!