Katso videot!

Povipommi Jessica Edström kiusoittelee seksikkäällä videolla – mitä mekon helman alta paljastuu?

Hotnow | 06.02.2018 19:04

Jessica Edström on Miamissa asuva suomalainen mallikaunotar, joka tunnetaan rohkeista ja seksikkäistä kuvista, joita vaalea povipommi julkaisee lähes päivittäin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Kääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!!

Alkuvuoden Jessica on viettänyt Chilessä, jonka lämmin ilmasto sopii erinomaisesti Jessican somebrändille ja kaunotar onkin kirmannut Chilen reissunsa aikana useasti vähissä vaatteissa.

Lue myös: Jestas, miten seksikäs kokki! Povipommi Jessica Edström grillaa niin pienissä bikineissä, että varmasti nälkä lähtee! Kuva!

Maanantaina (5.2.) Jessica julkaisi Instagramissa lyhyen videon, jossa hän esiintyy mustassa mekossa. Seuraajiaan kiusoitteleva Jessica pyörähtää videolla viettelevästi ja samalla nostaa mekkonsa helmaa. Kuvatekstissä kaunotar kertoo tykkäävänsä pukeutua pitkiin mekkoihin, koska silloin hän voi olla ilman alusvaatteita.

Kuitenkaan se ei päde aina ja tällä kertaa hän oli pukenut alusvaatteet päälleen ja helman alta paljastuu valkoiset pikkuhousut.

Lue myös: Ohhoh, suomalainen povipommi Jessica Edström keikistelee eroottisella musiikkivideolla – jo kymmeniä miljoonia katsojia!

Totuttuun tapaan seksiä tihkuva video herätti useat Jessican ihailijat ylistämään kaunotarta ja videon kommenttiosioon kertyi useita Jessicaa hehkuttavia viestejä.

– On vasta maanantai ja sinä kiusoittelet meitä näin. Tästä tulee hyvä viikko, eräs ihailija hehkutti englanniksi.

 

That #mood ??

A post shared by Jessica Edström (@pezsi) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!