Katso kuva!

Povimissi Erika Helin poseeraa täysin nakuna rantakalliolla: vartalon huimat muodot esillä - kuva! "Luontokuvaukset meni next level"

Hotnow | 16.07.2020 17:52

Vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, on heittäytynyt missiaikojensa jälkeen hieman rohkeampiin mallintöihin, sillä Erikalla on tätä nykyä oma tili aikuisviihdettä tarjoavalla OnlyFans-sivustolla.

Erika kertoi torstaina Instagramissa käyneensä äskettäin luontokuvauksissa, jossa hän tuttuun tyyliin poseerasi valokuvaajalle ilman rihman kiertämää. Erika julkaisi valokuvaaja Aarno Kurkelan ottaman kuvan, jossa Erika poseeraa rantakalliolla alastomana vatsallaan. 

Otos korostaa Erikan vartalon muotoja melkoisella tavalla.

Lue myös: Missi Erika Helin tienaa rohkealla somesisällöllä: Maksoin alastonkuvillani auton!

Rohkeaa kesäistä kuvaa Erika ryydittää hauskalla, luontodokumentit mieleen tuovalla tekstillä.

- Väsynyt Suomi-neito vetäytyi kalliolle auringonlaskuun lepäämään pitkän päivän jälkeen. Se oli taivaltanut mustikkametsässä useita kilometrejä etsimässä ravintoa. Tämä yksilö ei ollut lajityypilliseen tapaan ujo, vaan suostui poseeraamaan valokuvaajan lähestyttyä rauhallisesti. Huolestuneesta ilmeestä voimme päätellä, että kyseessä on noin 26-vuotias perheetön naaras, Portugalin Playboyssakin alasti poseerannut mallikaunotar kirjoitti kuvatekstissä.

Päivityksensä lopuksi Erika paljasti, että kuvaussessio Kurkelan kanssa oli kaikin puolin onnistunut.

- Luontokuvaukset meni next level, Erika kirjoitti. 

Lue myös: Katso tyrmäävät kuvat! Rohkeasti poseeraava Erika Helin vetää tiukan rajan: ”Sellaiseen en lähde mistään hinnasta!”

Sutinaa räppärien kanssa

Seiska paljasti torstaina ilmestyneessä lehdessä, että Erika on viihtynyt viime aikoina räppäri Seksikkään-Suklaan kanssa. Seiskan lukija oli bongannut Erikan ja Luyeye Konssin yhdessä töölöläisestä Pub99-ravintolassa.

Lue myös: Gettomasasta eronnut Erika Helin yhdistettiin uuteen julkkisräppäriin – povipommi ja Seksikäs-Suklaa viihtyvät yhdessä – kuva Seiskassa!

Erika seurusteli aiemmin räppäri Gettomasan kanssa, mutta viiden vuoden suhde päättyi, kun Erikalle paljastui, että Gettomasa oli ollut hänelle uskoton suhteen aikana.

– Kun sain ensimmäisen kerran tietää, että hänellä on uusi kumppani, sattui todella paljon. Nyt se ei kuitenkaan enää tunnu missään. Minulla on kaikin puolin helpottunut fiilis, Erika kertoi viime viikolla.

Lue myös: Suosikkiräppäri Gettomasa särki Erika Helinin sydämen – ”Sattui paljon, kun sain tietää uudesta kumppanista!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenta maailma! Mitä lauantaisuunnitelmia jengil?? Mä viel lagailen mut kohta ylös ja hommiin. Kuva: @grphy

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!