Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jessica Edströn alasti sängyssä.

Pornoileva povipommi Jessica Edström viettelee sängyssä ilkosen alasti – kuva!

Suomalainen povipommi Jessica Edström on viime vuosina matkustellut ympäri maailmaa. Alkuvuoden hän vietti Chilessä, ja viime viikolla hän lähti Karibian risteilylle. Laivan irrottautuessa satamasta kaunotar lupasi olla risteilynsä aikana 90 prosenttia ajasta alasti.

Lue myös: Povipommi Jessica Edström julkaisi harvinaisen kuvan – lupaa olla seuraavat seitsemän päivää alasti!

Sängyssä ilman rihman kiertämää!

Sunnuntaina (18.2.) Jessica lunasti vihdoin lupauksensa ja julkaisi Instagramissa kuvan risteilyltä. Kuvassaan seksipommi poseeraa viettelevästi hyttinsä sängyssä. Useasti paljastavissa kuvissa sosiaalisessa mediassa esiintynyt Jessica on jälleen tapojensa mukaan ilman rihman kiertämää.

Lue myös: Nyt menee Jessica Edströmin kiusoittelu todella pitkälle - kuka ihme on ottanut suomalaiskaunottaresta näin rohkeat kuvat? Katso!

Instagramin tiukkojen alastomuutta rajoittavien sääntöjen takia Jessica on taiteillut peiton ja kätensä kriittisten paikkojen eteen.

 

Love this feeling of waking up in a new place everyday ? #cruise

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

Tähditti eroottista musiikkivideota!

Pietarsaaresta kotoisin oleva vaalea kaunotar tuli aikoinaan Seiskan lukijoille tunnetuksi osallistumalla lehden Tähtityttö-kilpailuun. Sen jälkeen Jessica menestyi myös muutamissa muissa kauneuskilpailuissa, mutta viime vuosina naista on nähty hyvin harvoin kotimaan kamaralla.

Lue myös: Kääk, Jessica Edström valistaa fanejaan seksikkäällä stringipeppukuvalla: "Meidät suomalaiset tytöt on tavaramerkitty" - kuva!!

Jessica on työskennellyt mallina maailman eri kolkissa. Kaunotar on muun muassa tähdittänyt musiikkivideota, joka on saanut kymmeniä miljoonia katsojia.

Lue myös: Ohhoh, suomalainen povipommi Jessica Edström keikistelee eroottisella musiikkivideolla – jo kymmeniä miljoonia katsojia!

 

An ocean breeze puts a mind at ease ⛴?? #crusin #caribbean

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

 

Waiting for food delivery like... ???

A post shared by Jessica Edström ? MIAMI (@pezsi) on

 


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Ari Lahti ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!