Poliiseilta takavarikoitiin aseet.

Poliisien neliödraama: Kaikilta aseet pois, jotta he eivät ampuisi toisiaan!

09.01.2019 19:02

New Yorkin poliisivoimissa selvitellään parhaillaan mutkikasta "neliödraamaa", jonka kaikki osalliset ovat poliiseja. Ylikonstaapelin uskotaan pettäneen poliisina myös työskentelevää tyttöystäväänsä heidän kollegansa kanssa.

Toinen nainen on tahollaan naimisissa ja hänen miehensä on, mitäpä muutakaan kuin poliisi. Johtoporras päätti ottaa suhdedraaman jokaiselta osapuolelta aseet pois, jotta he eivät tappaisi toisiaan.

Puhelimesta löytyi kuvia

Kaikki sai alkunsa kun Kandou Worley, 40, ja Stephanie Gallardo, 33, lähetettiin yhteiselle tehtävälle viime vuonna. He aloittivat salasuhteen huolimatta siitä, että he olivat kumpikin varattuja.

Suhde paljastui, kun Worleyn tyttöystävä, Tyeis Coppin, löysi rakkaansa puhelimesta kyseenalaisia valokuvia. Coppin, 41, kosti julkaisemalla Worleyn ja Gallardon kuhertelukuvat poikaystävänsä Instagram-tilillä. 

NYPD sai tietää kuvista joulun jälkeen. Kun Gallardo kutsuttiin kuultavaksi, hän myönsi, että hänellä oli ollut suhde Worleyn kanssa syys-lokakuussa. Gallardo kertoi eronneensa miehestään, kollega Cristian Gallardosta, maaliskuussa. He kuitenkin asuivat edelleen saman katon alla ja kasvattivat yhdessä hieman alle 2-vuotiasta tytärtään.

Tutkinta päällä

NYPD:n raportissa todetaan, että neljältä poliisilta takavarikoitiin yhteensä yhdeksän käsiasetta. Raportin mukaan aseiden pois ottaminen oli järkevä toimenpide, sillä tilanteessa piili "väkivaltaisen lopputuloksen mahdollisuus tapauksen herkän luonteen takia".

Erityinen tutkintayksikkö on määrätty selvittämään suhdesotkua. Viimeisimpien tietojen mukaan nelikko pääsi takaisin aktiivipalvelukseen viime viikolla.

Lähde: New York Post

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!