fbq
Hotnow
10.07.2018 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Ruokalähetti paljasti pettäjän.
Poikaystävän pettäminen paljastui Kaylalle karmealla tavalla - ruokalähetti käräytti itse teosta: "Hän oli siellä alaston nainen sylissään!"
Hotnow
10.07.2018 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kayla Speer on hyvä tyttöystävä, sillä hän päätti yllättää tenttiin pänttäävän poikaystävänsä lähettämällä tämän kotiin ruokaa. Kaunis ele kuitenkin kostautui, kun ruokalähetti sai selville jotain yllättävää Kaylan poikaystävästä.

Koska muutaman kuukauden ajan seurustellut pari asui kolmen tunnin päässä toisistaan, keksi Kayla tavan ilahduttaa ahkeraa poikaystäväänsä välimatkan päästä. Kayla, joka jakoi tarinansa Twitterissä, soitti Jimmy John's-ravintolaan ja tilasi rakkaalleen ruokalähetyksen.

– Tilausta tehdessäni kerroin Jimmy John's-työntekijälle, että tilaus oli poikaystävälleni, joka asui kaupungissa, ja että en olisi itse paikalla vastaanottamassa toimitusta, sillä asuin kolmen tunnin päässä, Kayla kertoo.

Kun ruokalähetys oli matkalla, Kayla sai poikaystävältään tekstiviestin, jossa tämä kertoi olevansa menossa nokosille. Kayla pyysi tätä odottamaan ruoan saapumista, mutta vastausta ei enää kuulunut, joten hän oletti miehen menneen nukkumaan. Hetken päästä puhelin soi.

Langan päässä oli Jimmy John'sin lähetti.

– Luulin heidän soittavan kertoakseen, että lähetys oli toimitettu, tai että kortissani oli jotain vikaa, mutta olin täysin hakoteillä, Kayla jatkaa:

– Kuljettaja sanoi: "Emme yleensä tee tällaista, mutta ajattelin, että haluaisit tietää... Kun tulimme poikaystäväsi ovelle, pystyimme näkemään sisälle asuntoon ja hän oli siellä boksereissaan, alaston nainen sylissään sohvalla." 

Kayla kyseli lähetiltä yksityiskohtia varmistaakseen, että kyseessä oli todella hänen poikaystävänsä. Valitettavasti lähetti oli oikeassa.

– Ja näin sain selville, että poikaystäväni pettää minua; Jimmy John'sin lähetin kautta; Kayla kuittaa.

Vaikka Kayla oli ymmärrettävästi järkyttynyt, kiitteli hän Jimmy John'sia erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Lähde: Mirror