Seksinukkebordelli on suututtanut monia.

Pohjois-Amerikan ensimmäinen seksinukkebordelli Torontossa aiheutti kohun - akti maksaa jopa 400 euroa: "Tämä ei ole hyvä asia"

02.09.2018 18:46

Polemiikkia herättäneet seksinukkebordellit ovat leviämässä Kanadaan. Toronton asukkaat saavat nauttia kyseenalaisesta kunniasta, kun heidän kaupungistaan tulee sijainti Pohjois-Amerikan ensimmäiselle bordellille, joka tarjoaa asiakkaille seksiä "realististen" ja "aistillisten" silikoninukkejen kanssa. 

Syyskuussa aukeava Aura Dolls tarjoaa asiakkailleen seksinukkejen palveluita noin 70-400 euron hintahaarukassa. Bordelli, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa, sijaitsee vilkkaassa ostoskeskuksessa, muun muassa kynsalongin ja pesulan läheisyydessä. kriitikoiden mielestä seksiliike ei sovi ostoskeskuksen katukuvaan.

– Olen kyllä avarakatseinen sen suhteen, mitä ihmiset haluavat tehdä, kunhan he eivät vahingoita muita, toteaa Toronton kaupunginvaltuutettu John Filion:

– Mutta on aivan eri asia tuoda tällainen ihmisten ilmoille. Taidan siis olla ahdaskatseinen sen suhteen, missä seksinukkejen kanssa tulisi harrastaa seksiä.

KATSO: Britannian ensimmäinen seksinukkebordelli avasi ovensa! Katso video! 

Filionin mukaan alueen asukkaat, etenkään lapsiperheet, eivät ole olleet uuden liikeyrityksen saapumisesta järin innoissaan. Vaikka Aura Dolls on luvannut harjoittaa toimintaansa hienovaraisesti, on alueella jo ennen avajaisia levinnyt mainosjulisteita, joita ei ole tarkoitettu lasten silmille.

– Onhan tämä jokseenkin suttuista puuhaa, Filion jatkaa:

– Eikä edes aloiteta naisten esineellistämisestä. Tämä paikka kirjaimellisesti esineellistää naisia. Kannattaako tätä mainostaa ikään kuin sellainen käytös olisi toivottavaa? He esittävät tämän muka hyvänä asiana, eikä se ole.

Seksinukkebordelleja löytyy jo Euroopasta, muun muassa Barcelonasta ja Pariisista.

LUE: Pariisiin avattiin seksinukkebordelli: feministiryhmä järkyttyi - syyttävät raiskausfantasian tukemisesta!

Lähde: CBC

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!