Hyppää pääsisältöön
Playboy-pupuista ei ollut tarjoilijoiksi.

Playboy Clubin rekrytoinnit New Yorkissa menivät metsään! Puputytöt olivat kauniita mutta tarjoilusta ei tullut mitään!

New Yorkin uusi Playboy Club ajautui vaikeuksiin pian avajaisten jälkeen, koska kuuluisista Playboy-pupuista ei ollut tarjoilijoiksi.

Asiakkaat tekivät jatkuvasti valituksia puputytöistä, joilla ei selvästikään ole kokemusta palvelualalta. Lopulta johtoportaan oli annettava epäpäteville tytöille potkut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're feeling nostalgic, so it only felt right to post the timeless @myfriendpaige. Photo: @kristingallegos

A post shared by Playboy (@playboy) on

Syyskuussa avattu klubi palkkasi joukon kauniita neitoja tarjoilemaan juomia pöytiin ja viihdyttämään asiakkaita. Vaikka korsetteihin ja tupsuhäntiin pukeutuneet naiset tarjosivat silmänruokaa, klubin omistajat ja asiakaskunta olivat huolissaan heidän muusta ammattitaidostaan.

- Palvelu on ollut niin huonoa, että johtoporrasta piti uusia ja puolet pupuista erotettiin, paljastaa sisäpiiriläinen Page Six-lehdessä.

- Heidän ei tarvitse enää tarjoilla pöytiin, koska he eivät selviä siitä. Puput saavat nyt ainoastaan kaataa juomia, lähde jatkaa.

Parempaan suuntaan

Lehden mukaan puputarjoilijoiden erottamisen jälkeen asiakasmäärät ovat elpyneet.

- Klubi on sitoutunut luomaan mahtavan kokemuksen asiakkaille... sekä toimimaan loistavana työpaikkana kaikille työntekijöillemme, kommentoi klubin virallinen edustaja.

Klubi on moderni versio alkuperäisestä New York Playboy-klubista, joka suljettiin vuonna 1986. Alkuperäisiin pupuihin kuuluivat muun muassa Debbie Harry, Lauren Hutton ja 11 päivän ajan myös Gloria Steinem, joka kirjoitti kokemuksestaan kirjan A Bunny's Tale.

KATSO KUVIA KLUBILTA JA TYTÖISTÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ! 

Lähde: Page Six

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!