Hyppää pääsisältöön
Mies elää seksittömässä liitossa.

Pitäisikö miehen jättää vaimonsa? Seitsemän vuotta aviossa ilman seksiä!

Pitkässä parisuhteessa tulee väistämättäkin vastaan aikoja, jolloin seksiä on vähemmän. Eräs mies kuitenkin päivitteli NetMums-palstalla hieman pidempiaikaista ongelmaa makuuhuoneessa. Hän paljasti olleensa naimisissa seitsemän vuotta ilman, että avioliittoa oli niin sanotusti pantu täytäntöön.

– Olen kahden kauniin lapsen isä, vaimoni ja minä olemme neljänkympin puolitiessä, olemme olleet naimisissa seitsemän vuotta ja yhdessä 11 vuotta, anonyymi mies kirjoittaa palstalla:

– Emme ole koskaan panneet avioliittoamme täytäntöön. Minulla on korkea seksivietti, mutta vaimollani ei ole libidoa lainkaan. Hän myöntää, ettei hän halua seksiä, ja sanoo, ettei hän ole koskaan todella nauttinut seksistä, mikä on uusi uutinen minulle, sillä seksi oli upeaa suhteemme alussa.

Mies selittää, että hänen vaimollaan on alhainen itsetunto. Kiireestä ja stressistä hän ei usko haluttomuuden johtuvan, sillä vaimo työskentelee vain muutaman tunnin viikossa. Mies myös omien puheidensa mukaan hoitaa ruoanlaiton.

– Minusta on alkanut tuntua, että elämäni lipuu ohitseni, mutta vaimoni vain sanoo, ettei se ole hänen ongelmansa. Hän ei halua terapiaa tai  lääkäreitä, koska hänessä ei ole mitään vikaa, mies jatkaa:

– Olen tavannut lääkäreitä saadakseni lääkkeitä, jotka alentaisivat libidoani, mutta he sanovat, että mitään sellaista ei ole markkinoilla.

Lopuksi mies kysyy muilta käyttäjiltä, pitäisikö hän jättää vaimonsa ja vaarantaa suhde lapsiinsa, vai pitäisikö hänen hyväksyä, ettei hän kenties enää koskaan harrasta seksiä. Vastaajat suhtautuivat ymmärtäväisesti ja empaattisesti miehen ongelmaan. He ehdottivat, että pari kokeilisi terapiaa, yksin tai yhdessä.

– Terveessä suhteessa on tärkeää, että molemmat osapuolet tuntevat itsensä arvokkaiksi ja että kumpikin pystyy ilmaisemaan tarpeitaan ja tuntee, että heitä kunnioitetaan ja kuunnellaan.

Lähde: NetMums, Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!