Hyppää pääsisältöön
Kannattaako seksikumppanien määrä paljastaa?

Pitääkö seksikumppanien määrästä valehdella? Näin useimmat toimivat!

Moni tuntee epävarmuutta seksikumppaniensa määrästä. Toiset ovat huolissaan siitä, että he vaikuttavat kokemattomilta, kun taas toiset pelkäävät kuulostavansa kevytkenkäisiltä. Dr.Ed haastatteli tuhatta henkilöä siitä, millaiset lukemat ovat heidän mielestään hyväksyttäviä, ja kannattaako seksikumppanien määrän suhteen olla rehellinen.

Kyselyn mukaan ihmiset olivat aika lailla yhtä mieltä siitä, että yksi tai kaksi aiempaa seksikumppania oli alhaisin mieluisa määrä. Kolmikymppiset ja sitä vanhemmat naiset halusivat kumppanillaan olevan enemmän kokemusta, sillä he toivoivat miehellään olevan ainakin viisi aiempaa sänkykumppania. Seksikumppanien hyväksyttävän määrän yläraja vaihteli sukupuolen mukaan. Parikymppiset naiset olivat valmiimpia hyväksymään sänkyynsä miehen, jolla oli pitkä lista aiempia seksikumppaneita. Nuoret miehet eivät kuitenkaan halunneet naisillaan olevan enempää kuin 6-7 aikaisempaa partneria.

Valtaosa rehellisiä

Eurooppalaisista jopa 43 prosenttia oli sitä mieltä, että aiempien kumppanien lukumäärästä ei kannattanut puhua lainkaan. Yleisin syy tähän oli, että vastaajat pelkäsivät oman lukemansa olevan liian korkea. Jos määrä kuitenkin päätettiin paljastaa, oli 35 prosenttia sitä mieltä, että se kannattaa tehdä ennen vällyjen väliin hyppäämistä.

Valtaosa sekä miehistä että naisista sanoi, ettei he olivat lukemansa suhteen rehellisiä. Eurooppalaisista miehistä 21 ja naisista 22 prosenttia kuitenkin myönsi pyöristävänsä kumppaniensa määrää alaspäin yli kymmenellä. Naisista 5 prosenttia lisäsi todelliseen lukuunsa ylimääräisiä kumppaneita ja miehistä näin teki kymmenen prosenttia.

Vaikka siitä, kannattaako asiaa nostaa esille suhteessa, ollaan montaa mieltä, valtaosa kuitenkin uskoo, että numero on pelkkä numero, eikä sille tulisi antaa liikaa painoarvoa.

Lähde: Dr.Ed


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!