Hotnow

Pieni penis-emoji tuli tarpeeseen!

07.02.2019 21:00

Munakoiso-symbolilla on jo pitkään ollut kaksimielinen merkitys, mutta vuonna 2019 somettajat pystyvät vihdoin keskustelemaan myös pienistä peniksistä emojein. Unicode Consortium julkisti uuden hymiövalikoiman tiistaina. 230 uuden symbolin joukosta erityisen suosituksi on noussut emoji, joka kuvaa vaatimattomaan kokoon viittavaa elettä. Pieni penis-emojiksi lempinimetty symboli on ilahduttanut sosiaalisen median käyttäjiä.

– Vihdoinkin emoji, joka selittää, kuinka pieni minun exäni alakerta oli, twiittasi @fifthdumbledore sen jälkeen, kun uudet merkit julkaistiin.

– VIHDOIN, pieni muna-emoji, kiitteli myös Twitter-käyttäjä @KathBarbadoro.

Unicode Consortium yritti jälkeenpäin vakuutella, että kuvan on tarkoitus olla ele, jolla viitataan "pieneen määrään", mutta Twitter-käyttäjät eivät suostuneet ostamaan väitettä. Somessa on tunnuttu olevan yhtä mieltä siitä, että kyseinen emoji sopii nimenomaan miehuuden koon kuvaamiseen.

Muita uusien emojien joukosta löytyviä symboleja ovat myös vohveli, saukko ja haukottelevat kasvot. Uudessa sarjassa pyritään myös huomioimaan vammaisuudet entistä paremmin; valikoimasta löytyvät muun muassa pyörätuoli, kuulolaita ja opaskoira.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!