fbq
Hotnow
30.01.2019 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Pettäminen sattuu.
Petetty vaimo kirjoitti toiselle naiselle avoimen kirjeen!
Hotnow
30.01.2019 21:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Avioliitossa, kuten missä tahansa suhteessa, yksi tärkeimmistä asioista on luottamus. Mikä siis neuvoksi, kun tämä luottamus petetään?

Eräs nainen päätti kirjoittaa toiselle naiselle osoitetun avoimen kirjeen siitä, miten suurta sydänsurua ja tuskaa pettäminen aiheuttaa. Medium.com-sivustolla julkaistu kirje on saanut paljon huomiota netissä.

– Muistan sen tunteen, kun näin ensimmäisen epäilyttävän tekstiviestin sinun ja hänen välillä. Sanoit siinä, että tarvitset joogaopettajasi takaisin, nainen kirjoittaa:

– Olin valmis jättämään asian sikseen ja antamaan asioiden ratketa itsestään. Vastustin jokaista kiusausta kohdata teidät asiasta, yritin keskittyä tilanteessa rakkauteen ja tulevaisuuteen.

Raskaus pahensi tilannetta

Asiat kuitenkin muuttuivat, kun pariskunta osti yhteisen talon päätti yrittää lasta. Hän tuli raskaaksi ja silloin tilanne paheni.

– Sinä aloit jälleen ilmestyä hänen tunneilleen. Tarjosit hänelle sitä erityishuomiota, jota validointia tarvitseva mies haluaa. Sellaista huomiota voi tarjota nainen, jolla ei ole mitään pelissä, joka ei jaa miehen kanssa vastuutta mistään, nainen, jonka ei tarvitse järjestää elämäänsä, kasvattaa lapsia tai maksaa laskuja, nainen jatkaa:

– Strategiasi oli todella kliseinen läpinäkyvä. Ei tietenkään miehelleni, mutta minä tiesin millainen henkilö sinä olet siitä päivästä, kun mieheni kertoi minulle oppilaastaan, joka oli tullut avautumaan hänelle tunnin päätteeksi.

"Vastasyntynyt vauvamme nukkui viereisessä huoneessa..."

Kirjoittaja sanoo olleensa 10. raskausviikolla, kun hän huomasi miehensä soittelevan toiselle naiselle aamuyön tunteina, usein humalassa, yrittäen päästä tämän sänkyyn. Miehen viesteissä kuvailtiin yksityiskohtaisesti salaisia seksuaalisia kohtaamisia. Nainen oli vieraillut heidän kotonaan.

– Muistan, miten rintaani puristi ja sydämeni särkyi miljooniksi paloiksi lukiessani viestejä, joissa mies kehui taitojasi makuuhuoneessa. Ja hän ikävöi sinua. Samalla vastasyntynyt vauvamme nukkui viereisessä huoneessa, kirjoitus jatkuu:

– Sinä hetkenä maailmani muuttui pysyvästi. Kaikki näytti erilaiselta. Ajattelin, että tämä on nyt elämäni... Et kykene vielä ymmärtämään sitä, mutta ihmisen kantaminen sisälläsi ja lapsen kasvattaminen ovat upeimpia ja haavoittuaisimpia asioita naisen elämässä... Tiedän, että painostit häntä jättämään minut, vaikka olin juuri synnyttänyt tyttäremme, mikä on käsittämättömän ilkeää.

"Haluan, että kipuni on syöpynyt mieleesi"

Kaikesta huolimatta, nainen vakuuttaa, että hänen avioliitonsa on nyt vahvempi kuin koskaan. Hänen mukaansa toinen nainen valitsi "väärän vaimon, jonka kanssa kilpailla". Kipua hän ei kuitenkaan tule koskaan unohtamaan:

– Joka päivä sydämeni särkyy uudelleen, kun muistan sen. Se on päivittäistä kamppailua. Tekosi todella mursi minut. En usko, että välität siitä nyt, mutta jonain päivänä, kun löydät etsimäsi rakkauden ja tulet raskaaksi, haluan, että minun kipuni on syöpynyt mieleesi. 

Lähde: Medium.comMirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »