Miehellä on erikoinen sormusidea.

Perheeisä aikoo laittaa "piuhat poikki" ja ikuistaa muiston siittiöistä sormukseen!

08.11.2019 10:33

Brittiläinen isä, jolla on viisi lasta, suunnittelee vasektomiaa, mutta hän toivoo spermansa jatkavan eloaan toisessa muodossa. Mies etsii parhaillaan koruseppää, joka voisi valmistaa siittiöistä vasektomiasormuksen, jonka hän voisi antaa vaimolleen joululahjaksi.

– Halusin tehdä jotain hauskaa viimeisillä siittiöilläni, ikään kuin muistomerkiksi miehuudestani, hän selittää Bark.com-sivustolla, jossa hän etsii osaavaa korujen valmistajaa.

Lontoossa asuva mies sanoo olleensa yhdessä vaimonsa kanssa yli 20 vuotta. Heillä on aina ollut tapana tehdä toisilleen kepposia ja hankkia epätavallisia lahjoja. 

– Suunnitelmani on antaa sormus vaimolleni joulupäivänä, odottaa, että hän kehuu sitä kauniiksi, antaa hänen käyttää sitä pari tuntia ja kertoa vasta sitten, mistä se on todella tehty. 

Bark.comin perustaja Kai Feller myöntää Mirror-lehdelle, että kyseessä on yksi sivuston erikoisemmista toiveista. Hän kuitenkaan muistuttaa, ettei sperma ole ainoa epätavallinen korujen valmistusaine.

– Jotkut saattavat paheksua, mutta onhan ihmisillä myös rintamaidosta ja edesmenneiden tuhkista valmistettuja sormuksia. Miksei siis spermastakin voisi valmistaa sormusta?

Lähde: MirrorBark.com

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!