Epp Kärsin

Penishieroja Epp Kärsin on Virossa ”rakkauden jumalatar” – harjoittelee tekniikoita miehellään!

28.08.2017 06:39

Virolaisesta Epp Kärsinistä, 37, on tullut maassaan superjulkkis sen jälkeen, kun hän aloitti todellisen penishierontavillityksen. 

LUE LISÄÄ: VIROLAISKAUNOTAR EPP, 37, ON MAANSA TUNNETUIN PENISHIEROJA: TEEN TÄTÄ SYDÄMESTÄ JA INTOHIMOSTA – KUVAT!

Epp on ainoita lingamopettajia Tallinnassa, joka keskittyy vain opetukseen. Hän ei hiero ketään muuta kuin avopuolisoaan, joka on varsin onnekas mies. Epp nimittäin pyrkii harjoittelemaan ja kehittämään ammattitaitoaan mahdollisimman paljon. 

Epp Kärsin

– Hän on muusani. Satunnainen seksi ei koskaan ole niin hyvää kuin rakkaan kanssa hyvin harjoiteltu seksi, Epp toteaa.

Eppin mukaan hänen miehensä on kovin ylpeä hänestä. Ei ihme, sillä fiksu ja kaunis nainen on tehnyt erikoisesta harrastuksestaan kannattavan bisneksen. Hän järjestää kurssin tai kaksi päivässä, ja kaikki tämän vuoden kurssit on jo varattu loppuun. Osallistuminen maksaa naisilta 72 euroa ja miehiltä 84 euroa, joten penishieronnan on pakko olla melkoinen rahasampo.

Ei perusitsetyydytystä

Lingamhieronta on kaukana perusmasturbaatiosta. Lingam on sanksritia ja tarkoittaa miehen sukuelintä. Lingamhieronta on osa tantraseksin perinnettä, jossa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ytimen ajatellaan sijaitsevan sukuelimissä.

Lingamhieronnassa fyysistä puolta tärkeämpää on henkisyys. Siinä on tarkoitus saavuttaa syvä henkinen yhteys ja kunnioitus.

– Käsillä on valtava voima kohentaa miehen tai naisen hyvinvointia ja terveyttä, Epp kuvailee.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!