Hotnow

Peniksiä on maailmassa seitsemää tyyppiä! Tunnistatko omasi?

27.12.2018 21:01

Jo aiemmin on todettu, että maailmasta löytyy viidenlaisia emättimiä ja kahdeksaa erimallista nänniä. Ilmeisesti peniksiä on maailmassa seitsemää tyyppiä.

Kynä 

Kynämäinen penis on pitkä ja kapea.

Paprika

Tämä penis on sitä vastoin lyhyt, mutta sitäkin paksumpi.

Banaani

Kuten arvata saattaa, banaani tarkoittaa käyrää penistä. Sillä, kaartuuko penis oikealle tai vasemmalle, ei ole väliä. Luonnostaan kaarevassa peniksessä ei ole mitään vikaa, mutta jos penikseen ilmestyy yhtäkkiä käyrä, kannattaa hakeutua lääkäriin. Kyseessä saattaa olla esimerkiksi seksin aikana aiheutunut kudosvaurio. 

Kartio

Kartio on tyvestä leveä ja kapenee ylöspäin. Joskus tämän mallin taustalta löytyy ahdas esinahka. Mikäli esinahka vaikeuttaa terskan käsittelyä, tai aiheuttaa kipua virtsaamisen tai yhdynnän aikana, on asiasta syytä puhua lääkärille.

Vasara

Päinvastoin kuin kartio, vasara alkaa kapeampana tyvestä ja levenee terskaa kohden. Joidenkin mielestä vasara-penis muistuttaa sientä.

Makkara

Tämä on peniksistä yleisin. Tasapaksu penis on keskiverto sekä pituudeltaan että ympärysmitaltaan.

Kurkku

Kurkku on kuin makkara, mutta se on koko varren matkalta keskivertoa paksumpi.

On syytä muistaa, että mikään kategorioista ei ole toista parempi tai huonompi. Penikselle ei ole olemassa yhtä oikeaa pituutta tai muotoa. Penikseen liittyvä epävarmuus kumpuaa useimmiten pornon luomista epärealistisista odotuksista, pikemmin kuin todellisista fyysisistä ongelmista. Mikäli oma penis aiheuttaa merkittäviä itsetunto-ongelmia, kannattaa asiasta puhua omalle lääkärille.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!