Peniksen kokoa voi arvioida vessapaperirullalla - katso ohjeet!

Hotnow | 05.02.2018 21:35

Japanilaiset miehet ovat keksineet yksinkertaisen, joskin kummallisen tavan arvioida peniksensä kokoa. Ilmeisesti japanilaisherrat tunkevat sukuelimensä nyt tyhjään vessapaperirullaan.

Google todistaa, että miehet ympäri maailmaa ovat suosineet kyseistä kikkaa jo jonkin aikaa. Ilmiö on kuitenkin kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti sen jälkeen, kun @urasahou twiittasi tarkat ohjeet siihen, miten penis mitataan pahvirullan avulla.

Mikäli peniksen pää ei tule ulos rullan toisesta päästä, on miehellä pieni penis. Taulukon mukaan, jos peniksen päästä näkyy kaksi senttiä tai vähemmän, on kyseessä keskivertopenis. Yli kaksi senttiä tarkoittaa suurta penistä. Mikäli koko terska näkyy rullan toisesta päästä, on kyseessä harvinaisen suuri penis.

Rullan avulla voidaan arvioida myös peniksen ympärysmittaa. Mikäli liikkumavaraa jää hyvin, viestii se keskimääräistä pienemmästä ympärysmitasta. Sopiva koko merkitsee keskivertoa penistä ja tiukka rulla on merkki suuresta ympärysmitasta. Mikäli penistä ei pysty asettamaan rullaan ilman, että rulla repeää, on kyseessä harvinaisen paksu penis.

On syytä huomata, että mittataulukko on tehty japanilaisen vessapaperirullan perusteella, joka poikkeaa hieman eurooppalaisesta. Rullan koko voi vaihdella myös vessapaperimerkin mukaan, joten aivan vedenpitävää dataa metodi ei tuota. Mikäli penis on välttämättä mitattava, mittanauha lienee siihen paras tapa. Netistä löytyy taulukoita siitä, millainen keskivertopenis on eri maissa. On myös syytä muistaa, että seksuaalisen suorituskyvyn kannalta peniksen koolla on varsin vähän merkitystä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!