Hotnow

Pariskunnat paljastavat: Nämä tappavat seksitunnelman makuuhuoneessa - "Siksi mieheni epäröi nyt antaa minulle suuseksiä!"

04.11.2018 20:05

Seksi on mukavaa, mutta aina se ei mene niin kuin elokuvissa. Pariskunnat paljastavat Redditissä huvittavimmat tunnelmantappajat, jotka ovat pilanneet intohimoisen hetken.

Eräs nainen muisteli kiusallista kohtaamista allergiasta kärsivän miehen kanssa.

"Harrastin seksiä miehen kanssa, joka kirjaimellisesti kuolasi päälleni. Hänen puolustuksekseen, hän kärsi pahasta allergiasta ja hänen nenänsä oli vähän tukossa. Hän hengitti paljon suunsa kautta ja niin vain tapahtui. Se yllätti meidät molemmat. Hän oli todella häpeissään. Minä en voinut lopettaa nauramista."

Ruumiintoiminnot ovat usein syynä intohimon lopahtamiselle.

 "Mieheni ja minä söimme Burger Kingissä, mikä sai minut kärsimään ilmavaivoista. Aloimme käydä kuumina ja hän päätti antaa minulle suuseksiä. Pidättelin kaasuja ja ajattelin jo, että olin selviytynyt, kunnes kliimaksin hetkellä suurin mahdollinen pieru pääsi suoraan hänen kasvoilleen. Hän nousi ylös ja huudahti hämmentyneenä. Me molemmat aloimme nauraa hysteerisesti. Nyt mieheni epäröi antaa minulle suuseksiä."

Eräs pariskunta traumatisoitui, kun heidän koiransa marssi sisään kesken kaiken.

"Luulin sulkeneeni oven, mutta jotenkin super-fiksu koirani oli saanut sen auki. Se jolkotteli sängyn luokse ja nuolaisi poikaystäväni jalkaa. Hän säikähti niin pahasti, että hän huusi "Mitä helvettiä?! Miksi?!" Koira tunsi syyllisyyttä, joten se tuli luokseni ja alkoi pyytää anteeksiantoa tönimällä kättäni. Olin kuolla nauruun."

Koirat eivät ole suinkaan ainoita lemmikkejä, jotka osaavat pilata tunnelman.

"Kissanpennun mielestä mieheni sukukalleudet olivat todella hauskat ja se päätti hyökätä niiden kimppuun kesken kaiken. Onneksi mieheni ei loukkaantunut, mutta emme voineet lakata nauramasta."

Eivätkä he olleet yksin.

"Kun harrastimme seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa, kissa hyppäsi miehen selän päälle ja asettui sinne nokosille. Orgasmit menivät sivu suun ja nauroimme kyyneleet silmissä."

Toiset ovat kohdanneet eksoottisempia eläimiä.

"Poikaystäväni ja minä harrastimme seksiä, kun hänen isänsä oli töissä. Olin sidottuna sänkyyn, ja poikaystäväni oli päälläni. Yhtäkkiä hän alkoi kiljua kuin pelokas pikkutyttö ja hyppäsi pois sängyltä. Katsoin alas ja näin vihaisen skorpionin ryömivän minua kohti sängyssä. Onneksi poikaystäväni muisti vapauttaa minut, joten se ei pistänyt minua."

Lähde: The SunReddit

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!