Hotnow

Parikymppisillä naisilla kaksi kertaa enemmän seksiä kuin iäkkäämmillä - mutta puolet vähemmän orgasmeja! "He voisivat oppia ikäihmisiltä niksin tai pari"

12.05.2019 13:45

Millenniaalinaiset harrastavat kaksi kertaa enemmän seksiä, kuin vanhemmat naiset. Silti he saavat puolta vähemmän orgasmeja.

Seksilelumyyjä Lovehoneyn tutkimuksessa havaittiin, että 39 prosenttia 18–25-vuotiaista naisista harrastaa seksiä useammin kuin kaksi kertaa viikossa, mutta vain kolmannes (36 prosenttia) heistä saa aina orgasmin. Sen sijaan yli 45-vuotiasta naisista orgasmin saa aina 63 prosenttia.

Tutkimus, johon osallistui 2 100 18–70-vuotiasta, osoitti selvästi, että seksuaalinen tyydyttyneisyys on huomattavasti yleisempää iäkkäämpien naisten joukossa. 16 prosenttia 46–50-vuotiasta ja 14 prosenttia 51–55-vuotiaista arvioi seksuaalisen tyydyttyneisyyden olevan täysi kymppi.

Lue myös: Pariskunnat harrastavat vähemmän seksiä kuin ennen!

Alle 25-vuotiaista näin vastasi 11 prosenttia ja 31-35-vuotiaista vain 10 prosenttia.

– On hienoa nähdä, että millenniaalit harrastavat paljon enemmän seksiä kuin aiemmat tutkimukset ovat väittäneet, kommentoi Lovehoneyn tiedottaja viitaten viimeaikaisiin tutkimuksiin, joiden mukaan millenniaalit harrastavat vanhempia sukupolvia vähemmän seksiä.

– He voisivat kuitenkin oppia ikäihmisiltä niksin tai pari lisätäkseen seksuaalista tyydyttyneisyyttään ja orgasmien määrää.

Lähde: The Independent

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!