Hyppää pääsisältöön
Nuoret naiset saavat harvemmin orgasmeja.

Parikymppisillä naisilla kaksi kertaa enemmän seksiä kuin iäkkäämmillä - mutta puolet vähemmän orgasmeja! "He voisivat oppia ikäihmisiltä niksin tai pari"

Millenniaalinaiset harrastavat kaksi kertaa enemmän seksiä, kuin vanhemmat naiset. Silti he saavat puolta vähemmän orgasmeja.

Seksilelumyyjä Lovehoneyn tutkimuksessa havaittiin, että 39 prosenttia 18–25-vuotiaista naisista harrastaa seksiä useammin kuin kaksi kertaa viikossa, mutta vain kolmannes (36 prosenttia) heistä saa aina orgasmin. Sen sijaan yli 45-vuotiasta naisista orgasmin saa aina 63 prosenttia.

Tutkimus, johon osallistui 2 100 18–70-vuotiasta, osoitti selvästi, että seksuaalinen tyydyttyneisyys on huomattavasti yleisempää iäkkäämpien naisten joukossa. 16 prosenttia 46–50-vuotiasta ja 14 prosenttia 51–55-vuotiaista arvioi seksuaalisen tyydyttyneisyyden olevan täysi kymppi.

Lue myös: Pariskunnat harrastavat vähemmän seksiä kuin ennen!

Alle 25-vuotiaista näin vastasi 11 prosenttia ja 31-35-vuotiaista vain 10 prosenttia.

– On hienoa nähdä, että millenniaalit harrastavat paljon enemmän seksiä kuin aiemmat tutkimukset ovat väittäneet, kommentoi Lovehoneyn tiedottaja viitaten viimeaikaisiin tutkimuksiin, joiden mukaan millenniaalit harrastavat vanhempia sukupolvia vähemmän seksiä.

– He voisivat kuitenkin oppia ikäihmisiltä niksin tai pari lisätäkseen seksuaalista tyydyttyneisyyttään ja orgasmien määrää.

Lähde: The Independent

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!